Leo "the" Husband :)
2025 43. kitabı
Okunma: 10 Nisan 2025 00:41
Kısacık ve sıcacık bir kitaptı. Çoook komikti. Espriler yerli yerine çok güzel bir şekilde dağıtılmıştı. Sonu baya aceleye gelmişti ama bir tık uzatılsa şahane ötesi olurmuş. Yine de çok çok beğendim. Çerezlik, oku kapat rsde değilmişim aydınlanmasının keyfini çıkar kitabı... En sevdiklerimden... Filmi olsa izlenir, tam bir romantik komedi.
Rosie ve Rüyaların Romeo’suSally Thorne · Olimpos Yayınları · 2024578 okunma
Aa hiç araştırmadan direkt okumuştum. Çok tatlı bir olaymış. Diğerlerine de bakıcam çok sevdim. Teşekkür ederim
Demet Yılmaz
Rica ederim 🥰 keyifli okumalar 🤗🤗
Bende bugün okudum ve bayıldııım. Ama bu mudur olay böyle kısacık mı yani? Ne bileyim karakter tanıtımı gibiydi sadece. Sanki farklı bir kitapta karakterleri okuyacağız gibi gelmişti. Acayip hayal kırıklığı yaşıyoruum
Demet Yılmaz
Konuyla ilgili tam bilgim yok ama sanırım yazarlardan sevgililer günü temalı kısa hikayeler yazmalarını istemişler ve ortaya bir set çıkmış. 6 kitap vardı içinde herhalde. Ben 3 ve 4. sıradakileri okudum. Devamı olmayacak gibi görünüyor, en azından bu kısa öykü için. İstersen diğerlerine şans verebilirsin. Anlatımını beğendiysen yazarların diğer kitaplarına da bakabilirsin 🥰