Puan vermedi·384 syf.····Okunma: 09 Nisan 2025 12:52 Sizleri 1979 senesine götürüyorum ve aslında gazeteciliğin ne kadar da zor olduğundan bahseden kitabımızla tanıştırıyorum ana karakterlerimizden biri olan Allie maalesef meslektaşları tarafından değer görmeyen hor görülen hatta ayak işlerini yaptırdıkları biri oysa ki kendisi çok önemli bir habere imza atacak… heyecan macera ve gizem dolu bir yolculuk sizleri bekliyor şimdi size kısaca konusundan bahsetmek istiyorum.
Danny ve Allie bir haber ajansında çalışan iki hırslı gazetecidir. Allie kadın oldulu için iş arkadaşları tarafından hor görülen ve ayak işlerini yaptırdıkları biri haline döner. Ama Allie sürekli kendini ispat edecek o müthiş haberi aramaktan vazgeçmez. Danny ise bir gün büyük bir sigorta dolandırıcılığı haberi yakalar ve araştırma yaptıkça işin içinde üvey abisinin de olduğunu fark eder. İki arada derede kalan Danny meslek aşkıyla yandığı için mesleği ağır basar ve Allie’den yardım isteyerek bu olayı haber yapar. Haber sonrası Danny’nin ailesi ona düşman olur. Allie ise bu esnada iskoç hükümetine karşı planları olan bir grup keşfeder ve bu sefer de o Danny’den yardım ister ancak işler planladıkları gibi gitmez… Allie kendini birden bir cinayetin içinde şüpheli olarak sorguya alınır ve orada aslında hiç söylememesi gereken bir şeyi ağzından kaçırır. Ne kadar pişman olsa da geri dönüşü yoktur bu olayın. Delil olmadığı için Allie serbest bırakılsa da ölen kişi onun en değer verdiği kişidir ve Allie katilin peşine düşer ve bu izler onu iki kişiye götürür bakalım bu işin sonu nasıl bitecek ??? Keyifle okuduğum bu kitabı okumanızı öneririm