2025 19. kitabı
Okunma: 10 Nisan 2025 21:19
Herkese Selammm Bir grup okumasının daha sonuna geldik ve yine harika bir deneyimle dolu dolu bir yolculuk yaşadık. Grup okumalarını ayrı seviyorum; kitap üzerine konuşmak, farklı bakış açıları duymak her satırı daha anlamlı kılıyor. Bu kez elimizde Sadullah Gülten’in kaleme aldığı “Üçler Yediler Kırklar – Gayb Âleminin Sultanları” vardı. İsmini duymadığımız nice evliya ile bu kitap sayesinde tanıştık. Her birinin hikâyesi, sadece maneviyatla değil; aynı zamanda Türk milletine olan katkılarıyla da derin bir iz bırakıyor. Kitap boyunca en çok aklımıza kazınan cümle şu oldu: “Nerede bir evliya türbesi varsa, orası Türk yurdudur.” Evliyalar sadece İslam’ı anlatmakla kalmamış; örf, adet ve geleneklerimizi koruyarak gelecek nesillere taşımışlar. Kimileri ise cübbesinin altına kılıcını kuşanıp Türk milleti için savaşmış. Eğer siz de Anadolu’nun manevî mimarlarını daha yakından tanımak, hangi şehirde hangi evliyanın iz bıraktığını öğrenmek istiyorsanız, bu kitap sizi bambaşka bir zaman yolculuğuna çıkaracak. Okuyun, okutun, keşfedin..
Üçler Yediler KırklarSadullah Gülten · Timaş Yayınları · 2025394 okunma
Merhabalar okuma gruplarına online olarak mı katiliyorsunuz bende dahil olabilir miyim :)