2025 71. kitabı
Yazarı ilk okuyuşum dil anlatım gayet hoş Vegas Bratva Kings adlı serinin ilk kitabı . Oldukça aksiyonluydu ana çiftin hali iyiydi pişman etmedi beni :P Radomir Molchanov bratvasının başı adama Vegas'ın kralı falan deniyor .Radomir ve kuzenleri babasını ve amcasını öldürdüğüne inandıkları Yunan mafyasının en tepesini aranıyorlar . Leigh şarkı sözleri yazan dolandırıcı kumarbaz babasından uzakta bir yaşam için para biriktiren güzel bir hatun . Kız tam ayrılacak bir bakıyor baba parayı almış ortada yok . Kız resmen sinir krizi geçirdi koştu kumarhaneye engel olup parasını kurtarmaya . Orada sahneler çok komikti kız acayip kuduz bir şey :P Babası ile bir kavgaya tutuştular Radomir bile şok oldu . Kız babasının suratına biber gazı falan sıktı ya şaşslakaşala . Fakat babası o sırada kumarda dehşet kaybedip kızını adama vermişti zaten . O kavgalar sırasında kız bir şekilde kaçtı arkadaşımdan para alıp şehirden kaçayım diye . Ama sonuçta yemedi yakalandı :P Radomir kızı evine getirdi kapattı bunlar gayet enteresan şekilde o geceyi beraber geçirdiler kızı zorlamadı bile :) Sonrasında olaylar sarpa sarmaya başladı kızın gerçek kimliği düşmanlar hainler aksiyon tavan yaptı bakın . Kızın 12 yaşından öncesini hatırlamadığı hafıza parçalar halinde gelmeye başlayınca hele :D Sonu yine büyük uçurumla bitti ilk kitabın .
Wicked Embers: Molchanov BratvaKat Steele · Independently published · 03 okunma