·456 syf.····Okunma: 11 Nisan 2025 00:18 ay, kitap beklediğimden daha akıcı ve güzeldi. Uzun olmasına rağmen bir gün gibi bir zamanda bitirdim. Kitapta; anlaşmalı evlilik, mafya olayları var. Ve mafya açısından bence doyurucu bir kitaptı ve gerçkten dark bir kitaptı.
Neve, ilk evleneceği öğrendiği zaman böyle hemen pes edip sessiz kalan biri olmadı. Evet, kabul etti ama Ares’e karşı gerçekten baya direndi. Ve Neve, çok canlı ve eğlenceli bir karakterdi. Ares’in zıttı şeyler yapması çok hoşuma gitti spsmsps. Ares, korumacı bir adamdı. Okurken ikşsi birlikte güzeldiler ama şöyle zaten kitapta aşk baya geç başlıyor. Ben bundan şikayetçi değilim çünkü zaten yeni tanışmışlar. Aşk geç başladı ancak bir anda oldu. Yani o birbirlerine ne ara aşık olduklarını anlamadım, bir an ben ona aşığım dedi karakter ve bir daha konusu bile geçmedi. O yüzden o kısmı benimseyemedim. Birbirlerini kıskandılar falan ama o aşk öabuk oldu. Ve zaten aşırı smut vardı, yani baya yoğun ve fazlaydı. Belki de ondan hissedememişimdir.
Bunun dışında, kitabın evrenini çok beğendim, kesinlikle seriye devam edeceğim. Diğer kitaptan küçük bir kısım gördük ve aşırı heyecanlandım.