Persona Karanlık
2025 19. kitabı
Selamlar nasılsınız öncelikle canımlar. Ben öyle bir kitap okudum ki sizinle de paylaşmak istedim. Her sayfasında merak,gerilim ,heyecan hat safhadaydı. Elimden bırakamadım kitabı. Hadi gelin biraz bahsedeyim size. Feray Eldem, psikoloji bölümü okuyan aynı zamanda sanat galerisinde çalışan genç bir kız. Bununla sınırlı degil tabi bir de paralı dövüşlere katılıyor. Küçükken kaçırılması sonucu babası bu sebepten dolayı onun herşeyini değiştirir. Yeni biri yaratıyor. Bir akşam telefonuna patronu cansel hanımdan galeriye gelmesine dair mesaj alır. Ama oraya gittiğinde onu kötü bir süpriz beklemektedir. Daha yeni ona mesaj atan patronunun cesedi ile karşılaşır. Bu yetmezmiş gibi çok değerli tablonun çalındığı ortaya çıkar. Günler geçerken yeni bir komşusunun taşındığını görür. Kim mi bu komşu tabi ki Hektor. Hektorcum bizim karşı daire de boş bil istedim yani. Tamam tamam anlatıyorum. Hektor bir gün eline bir flaş bellek ulaşır ve acil Türkiye'ye dönüş kararı alır. Acayip yakışıklı olan bu adam bir o kadar da gizemli bir adamdır. Bu gizemli hareketleri Feray'ında dikkattinden kaçmaz. Her hareketinde geçmişten biseyler canlanmaya başlıyor Feray'ın. Ama bir türlü bu puzzele birleştiremiyor. Canselin cinayetinden sonra olaylar iyice karmaşık hale gelmeye başlıyor. Feray'ın evine kırmızı zarflar gelmeye başlıyor. Feray küçüklüğümden beri define avını sevdiğinden dolayı zarfları da çözmeye karar verir. Bu zarfları Hektor'a da anlatır. İkisi birlik olup bu olayı çözmek için kolları sıvarlar. Tabi bu süreçte Hektor'un hareketlerinden etkilenmemek mümkün değildi. Tabi ki Feray da etkilenmeye başlamıştı. Bu zarfları çözmeye başladıklarında geçmişin kapıları aralanıyor ve sırlar ortaya çıkmaya başlıyor. Artık bu zarflar Hektoru da işin içine çekmeye başlıyor. Biri ikisi ile kedi fare gibi oynuyor. Bakalım neler olacak daha neler ortaya çıkacak cok merak ediyorum. Kitap öyle bir bitti ki hemen ikinciyi okumak istiyorum. @pskasenanisikli @pukkayayinlari bibliyofil okuur #personakaranlık #bookstan #book #bookstok #books #bookstagrammer #booksbooksbooks
Persona 1: KaranlıkAsena Nişikli · Pukka Yayınları · 2024437 okunma
AYY SÜPER BİR İNCELEME OLMUUS!!!ama sorum olacaktı sanaa,icinde smut falan var mı yas aralıgı kac sennce :((
Elif Verim
Yok hayır öyle aman aman smut yok