Gizem dolu bir kitap...
2025 22. kitabı
Okunma: 11 Nisan 2025 18:50
Herkese merhaba:))) Bugün karşınıza editörlüğünü keyifle üstlendiğim canım Rabia'nın 'Defterimdeki Sen' kitabıyla geldim. Baştan söylemeliyim ki hikaye tümüyle sizi içerisine çekiyor ve bitirmeden başından kalkamıyorsunuz. İlk dosya halinde önüme geldiğinde de aynı şeyleri düşünüyordum şu an kitap olarak okuduğum da aynı şeyleri düşünüyorum. Kitapta eksik olan tek şey, olaylar fazla hızlı gelişiyor ve bazı anlarda neyi neden okuduğunuzu tam anlamayabiliyorsunuz. Fakat tüm bunların yanı sıra gerek finali gerekse de konusu itibariyle sizi kendisine çeken bir kitap Defterimdeki Sen. Kısaca bahsedecek olursam şayet, Nida bir gece yarısı ışıltılı bir partiden sonra kendisini ıssız bir ormanda bulur ve oraya nasıl, ne şekilde geldiğini bulmaya başlar. Hatırlayamadığı bir geçmişin acı dolu izlerini sürerken hayatta kalmaya da çalışan genç kadın, mücadelesini aslında tüm kitap boyunca sürdürüyor diyebilirim. Fakat bir yandan da tüm bu sırların ortasında kalbini de hiç olmayacak kişiye kaptırır lakin gerçekte bu böyle midir? Geçmişin hatıraları geleceğin bir aynası mı olacaktır yoksa tamamıyla koparacak mıdır bağları? Bu ve daha fazla gizemin satır aralarına karıştığı bu kitabı gizem, psikoloji sevenlere kesinlikle tavsiye ederim. Şimdiden okuyacak olanlara keyifli okumalar:)
Defterimdeki SenRabia Solakoğlu · Koç Yayınları · 202412 okunma
Çok teşekkür ediyorum canım benim evet biraz hızlı ilerliyor ilkin acemiliği diyelim beğenmene sevindim balımmm 🥹😍🫶🏻💕
Fatma Kılınç
Ayyy ne demek çiçeğim🥹 Her zaman için buradayım ve çok daha iyileriyle okurlarının karşısına çıkacağından şüphem yok💖 Kalemin daim olsun güzelim benim😍🙏