2025 38. kitabı
Okunma: 12 Nisan 2025 04:31
Çoğu paragrafı atlaya atlaya en sonda da son altmış sayfayı okumadan kitabı bitirebildim. Dreamlands serisini okumasam 14 yaşında wattpad yazarı derdim, bu kadar acemilik bu yazar için çok fazla. İlk kitabı da beğenmediğimi hatırlıyorum, yazar farklı bir tema bulmaya çalışmış. Düzgün bakıldığında başarılı olabilecek bir işken maalesef son iki kitaptır bunu yansıtamıyor. İlk kitabı sevmediyseniz hiç yorulmayın ikinci kitap ondan beter, bundan sonrası spoiler içerir ona göre okuyun. İlk kitaptan tanıdığımız Liam ve Sophie’yi okuyoruz hem de ilk kitapla aynı zamanlarda. Liam’ın lisedeki en yakın arkadaşı abisiyle evlenmiş ve ikinci doğumunda çocuğu doğurduktan sonra vefat etmiş. Tüm kitap boyunca can çekişerek Liam’ın buna üzülmesini okuyoruz. Kendi derdine düşüp abisini ve geride kalan iki yeğenini düşünmediğinin kendisi de farkında ama bunu ayrıca üstüne basılarak okutulması sinir bozucu. Sophie ise 22 yaşında olmasına rağmen bir ergenin düşünce yapısına sahip olabilecek bir kadın o bildiğimiz ayrılmalı finalde Liam’ın kariyeri ve kendisi arasındaki seçimiyle alakalı düşüncelerinde bencilliğiyle ön plana çıktı, kendisini kitabın sonuna kadar tam olarak çözememişken baş karakterin bu düşüncesi kitabın sonunu bile getirtemedi bana. Çok çok yoklukta kalmadıkça seri bırakma huyum olmadığı halde üçüncü kitaba yaklaşmayacağım bile, size de aynısını tavsiye ederim.
ÇarpışmaLauren Asher · Olimpos Yayınları · 2024471 okunma