·768 syf.····Okunma: 12 Nisan 2025 18:14 Evettttt arkadaşlar ben bittim. Ciddi ciddi kitapla birlikte bende bittim ve şuan acaba serinin üçüncü kitabında yazar bana neler yaşatacak diye oturdum kara kara düşünüyorum. Matruşka bende yeri çok farklı bir kitap. Ciddi anlamda hala istediğim değeri görmediğini düşünüyorum. (Lütfen şu kitabı artık abartabilir miyiz? Zira ben aşkından ölcem kitabın ) İstisnasız bir yıldır devam kitabını bekliyordum. Ve şuan bitirdim. Öncelikle ilk kitaptan aşina olanlar bilirler ki kurgu; istihbarat, askeriye, sınırdışı görevler, timler, akıl oyunları üzerine kurulu. Bilmesenizde öğrendiniz. İlk kitapta Ala, Rusya'nın köklü ailelerden biri olan Balandinler' in içine ajan olarak sızmıştı. Ve Milan Balandin ile nisanlanarak hedefine bir adım daha yaklaşmıştı. Bu kitapta yine ajanlık modumuz aktif ama daha çok verilen görevler, toplantılar ve zeka savaşlarına şahit oluyoruz. Milan ilk kitaptan beri tahmin ettiğim "o" kişi çıktı arkadaşlar. (Ama siz "o" kişiyi okumadan asla bilemeyeceksiniz ) Milan' a ilk kitapta ben çok nötr' düm ama bu kitapta gözümde devleşti desem yeridir. Tam bir görev adamı asla görevi dışında birşey düşünmüyor. (Bazen çok sinirlendim kabul özellikle Ala' yı açığa çıkarttığı zaman. Elimin tersiyle bir tane çakasım geldi ama Ala bebeğim hakkından güzel geldi.) Bakın kitap dile kolay 760 sayfa ama nasıl güzel nasıl. Bir bu kadar daha olsa okurdum ben. (Matruşka aşkım sorgulanamaz) E tabi kitap kalın olunca aksiyon hiç dinmiyor. E bunlar kitapta zeka yarışı yapıyor sürekli bir yerde sizde herşeyden şüphe eder oluyorsunuz yeminle kafayı tırlatmalık. Ala' nın o annesinden gördüğü sevgisizlik, kin ve nefret yine bakiydi. (Abi çıldırcam ne biçim anne bu kahroldum, helak oldum lan ben burda ağlamaktan madem kötü olacak kızın ikizine de kötü olsaydı birini deli gibi sevip diğerine nefret beslemek beni ikizinden de soğuttu) Kitapta Milan, Ala' yı o kadar güzel seviyor ki şimdiye kadar onu köşeye atan herkese inat "ben hep senin için varım" diyor resmen. Ay nolur okuyun yaaaa. Ben üçüncü kitabı beklemekten şuracıkta bir yerde ölmem inşaallah. Karakterlere ufak değinirsem Boran ilk kitaptan beri seviyorum ve umarım Türk istihbarata çalışıyorsundur bebeğim seni Rus ellerinde bırakmak içime sinmez. Sergei tam bir pezo, babasının oğlu ama onu okurken eğleniyorum. Bars beni şoka soktu yani Milan da o şoku yaşamadım ben sayın yazar Ala benim favorim olsa da Merih' ciyim a dostlar. Evettt hala ilk kitaptan beri Merih sevdam dinmedi, Ala' ya olan düşkünlüğüne kocaman kalp. Ve ben Ala' yı gördüm, duydum, hissettim. Kitabı çok severek okudum. Bu türde okuma yapmayı sevenlerin bayılacağı bir eser. İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim