Puan vermedi·368 syf.····Okunma: 02 Mart 2025 00:00 Mauren Johnson // Şeytanın Ta Kendisi 4-Ormandaki Kulübe
Herkese merhabaaaaa. Haaarika bir öneriyle geldim yine şeytanın ta kendisi serisinin ilk üç kitabında 1900’lü yılların başında işlenmiş cinayetlerin yani tek bir olayın çözümünü aşama aşama okurken 4. Kitapta yakın geçmişte işlenmiş 4 cinayeti çözüyoruz Stevie ile birlikte. Bu seferki olay yeri bir kamp alanı. Öldürülenler de kasabanın gençleri, kampta görevliler.
Stevie yaz tatilinde okulun yeniden açılmasını beklerken ve part time işinde çalışırken bir mail alıyor. 1978 yılında cinayetlerin işlendiği kamp alanının artık adı değişmiş ve aktif. Stevie cinayetleri çözmek için danışman olarak çağırılıyor. Ancak Stevie Ellingham akademisinden 2 arkadaşını da yanında istiyor, kabul ediliyor. Stevie danışman olarak görünüyor ve soruşturmaya başlıyor. Önce maktüllerin arkadaşı olan ama o gece orada olmaya Panny ile görüşüyor Stevie. Sonra aslında orda olması beklenmeyen altın kız Sabrina’nın kız kardeşiyle görüşüyor. Geçici patronunun buraya geliş amacı yüzünden biraz dışlansa da çok kısa sürüyor kasaba Stevei’ye olayı çözsün diye kucak açıyor.
Stevie’nin erkek arkadaşı David de geliyor kamp alanına geliyor. Stevie ipuçlarının peşinden giderken işin içine kaçmalar kovalamalar silahlar ve yine tarihin tozlu sayfalarına tanıklık ediyoruz ve yine efffsane bir macera bizi bekliyor. Her sayfayı merakla çevirdiğim, keyifli bir okuma oldu benim için. Bazı eşcinsel ibarelerin (kişilerin tercihlerinibrlirttiğü diyebiliriz sanırım) olduğunu da belirttikten sonra ilgililere tavsiye ediyoruuummm