Bu iletiyi gören herkese...
12 Nisan iltifat etme günüymüş ama güzelliğin kelimelere sığmaz...
2.358 Gösterim
@Kardelen_89 @altust_olmusum_ @sokaklarbanaait YakamozYakamoz @chaseatlanticq N♔N♔
EylülEylül @sadeceonabucur EylüllEylüll öznuröznur @altust_olmusum_ @Leyl1_ Peri kızı♡Peri kızı♡ @kendimdenbirparca @Soulmortal_33 Zeynep EbrarZeynep Ebrar Poésie ⚘Poésie ⚘ @Kalbin_ruhu @Kumralsayko αα
Oyysss tenküyüllerr🤍🤍
27 yanıtı göster
Zeynep EbrarZeynep Ebrar @starlight_09 @Tuzlusarma @Baldelinin ♡Sema♡♡Sema♡ @visnelikapkek A.A. seydaseyda @Sadece_Eflinimben @ManyakkTerapist_ https://1000kitap.com/Denizyildizii_ @sanabagimli @Benbizifarklisanmistim @asksakizi https://1000kitap.com/adelincehennemi LavinLavin @altust_olmusum_ (üzülme lütfen az önce eklemeyi unutmuşum güzelim 🤍) SenaSena
Önceki 3 yanıtı göster
Ayyayayayayayayayyatata birde not eklemiş bayıllcağğğmnmnm tenküyüüllerrrrr çokkk teşekkkürlerrr muahhh BALIMM 🤍🤍🤍🤍
18 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Poésie ⚘Poésie ⚘ @starlight_09 @visnelikapkek İlisaİlisa mervemerve FrezyahFrezyah SenaSena V.V. https://1000kitap.com/likeespresso yakamoz.yakamoz. @Baldelinin
SenaSena @Kumralsayko sayesaye https://1000kitap.com/adelincehennemi @KalbenDelirdik @Esrardumanim B♡B♡ @_sessizmelodi_ @altust_olmusum_ https://1000kitap.com/KarTanemm__ ˊSˊS Ecrin ElaEcrin Ela