Niyet ettim Allah rızası için çekiliş yapmaya
Selamun Aleyküm Ehli 1k Çekiliş ile 2 kişiye aşağıdaki kitaplardan birini hediye edeceğim. Çekilişe katılmak için yorumda Hadis-i Şerif belirtebilir ve istediğiniz kitabı yazabilirsiniz. Duanıza talibim, dua ederseniz çok mutlu olurum :) Kalplerin Keşfi Cennetteki Hayat Mukaddime Çekiliş sonucunu Salı Günü akşam paylaşacağım inşaALLAH
Çekiliş
··1 alıntı·
7,4bin Gösterim
“Mü’minin en fazîletlisi, ahlâkı en güzel olanıdır.” Herhangi bir arkadaşım adına katılıyorum ✨
Hocam kitapları başka bir kitapla değişebiliyor muyuz?
Kuranda şans oyunları için şeytan işi derken bu yapılana anlam veren var mı? Şimdi diyecekler ki para kazanma olayı yok ama eğer fazla değil az düşünürseniz ortada bir şans olayı ve sonundaki maddi değeri olsun olmasın bir kazanç var. Şimdi hemen kendi inandıkları tanrının söylediği şeyi yalanmaya kalkan aslında şöyle böyle diyenler de çıkacaktır.
Ve aleykümselam Allah razı olsun inşallah. "Hediyeleşin. Çünkü hediye, gönülden kini söküp atar." Mukaddime
Ve aleykumselam, Allah hayrınızı kabul etsin. "Amellerin Allah’a en sevgilisi, az da olsa devamlı olanıdır.” (Buhârî) Cennetteki Hayat 😊
Aleyküm selam "Allah'ın kulları üzerindeki hakkı, kullarının ona ibadet etmeleri ve O'na hiçbir şeyi ortak koşmamalarıdır. Kulların da Allah üzerindeki hakkı, Allah'ın onlara azap etmemesidir." Muslim, İman, 12 Mukaddime
İnsanlara merhamet etmeyene Allah da merhamet etmez.. Kalplerin Keşfi