Puan vermedi·208 syf.····Okunma: 13 Nisan 2025 21:06 ESRA ALIGAN YASADIŞI
Merhaba #kitapsever dostlarım Bugün sizlere Esra Alıgan kaleminden özenle yazılmış @lydiayayincilik tarafından çıkan #yasadışı eseri ile geldim.
Kitabımız akıcı, sürükleyici ve sade bir uslup yazılmış. Okurken heycan temposu hiç düşmeyen ne ara sona geldik dediğim kitaplardan biri oldu. Aslında tam anlamıyla polisiye diyemecem ama gizem ,sırlar , ask , çocukluğunda sevgi gormeyen bir çocugun yetişkinliginde ördüğü duvarlari okuyoruz. Timuçin zaman zaman kızdığım noktalar oldu ama hak verdiğim nokta daha çok. Tuana kareketine çok sevdim tabi bir yandan güçlü oluşunu bir yandan sevdiği adamı karanlığında çıkarmaya çalışması ve Lindanin dostluğu harikaydı. Kitabın sonu hiç böyle beklemiyordum şaşırdım doğrusu.
Kitabımızın konusuna gelecek olursak Tuana reklam dünyasın başarılı kendi ayakları üzerinde duran bir kadın ne kadar güçlü olsa babasının kaybından sonra linda yardim alıyordu .
Timuçin kareketerimiz çocukluğunda baba sevgisi görmemiş hata dayak yiyen annesi daha fazla dayak yememesi için yurda vermiş hayatı zorluklarla geçmiş bir çocukluğu var. Bir el onu tutmasa sokaklarda yok olup giderdi oysa şimdi başarılı bir Savcı Timuçindir. O
eli uzatan kimdir
Tuana ve Timuçin arasın da güçlü bir bağ var ama Timuçin kendinden korumak için hep bir kapalı kutu ve mesafeli davranırdı. Sizce neden böyle davranırdı Timuçin geçmişden gelenler onu birakmaz .
Bir gün Tuana Timuçin evinde kaldığında gece yarısı bir kapalı oda ses duyar ve bu sesin kime ait olduğunu merak eder . O günden sonra kitli oda ne olduğu çözmeye çalışır Tabiki linda yardımıyla .Sizce o kapının ardında ne var Tabi bir gün Tuana kaçırılmasıyla olaylar çözülür sizce Tuana'yi kim kaçırmıştır. Timuçin sakladığı sır nedir Timuçin yıllardır nefret ettiği kişi intikam almak istediği kişi kimdir
"İnsan başka hayatların psikoloğu, kendi hayatının hastası olurmuş. "
"Özgürlüğüne düşecek en ufak bir gölgeye tahammülü yoktu. "
"O YASA 'yı temsil ediyordu, YASA DIŞI kişiliği ile."