···Okunma: 01 Nisan 2025 22:37 "Eksik parçayı bulmaya çalışırken kaybettiğiniz kimliğiniz olabilir."
Gülşah bir ressamdır. Hayat arkadaşı olan serhat'ı, çizdiği "İki Özgür Ruh" adını verdiği tablo aracılığıyla tanır. Bu tabloda iki tane özgür ve kaynaşmış kahverengi at resmetmiştir.
Serhat ise başarılı bir mühendis olarak askeriye bünyesine dahil olmuştur. Serhat Irak Hakurt'a gizli bir göreve gider ve 2 yıl sonra geri döner. Herkes için aynı olan Serhat Gülşah için adeta bir yabancıdır. O kadar yabancıdır ki Serhat en sevdiği baharat olan naneden bile soğmuştur.
Üstelik bu tarz olayları yaşayan sadece Gülşah değildir. Eşleri Hakurt'tan dönmüş olan birçok kadın eşlerinin eskisi gibi olmadığını hatta onları tanıyamadıklarını söylerler. Serhat ile birlikte tam 21 tane olan bu askerlere ne olmuştur?
Herkese merhaba bugün okurken çok zevk aldığım ,herkese gönül rahatlığıyla, bıkmadan önereceğim gerek dili gerek konusuyla mükemmel bir kitapta geldim. Askeri kurgulara mesafeli olsam da bu kurgu gerçekten çok başarılı. Ben bu kurguya hayran kaldım. Okuyunca bana teşekkür edin yorumlarınızı benimle de paylaşmayı unutmayın herkese keyifli okumalar dilerim