Dikkat aşk üçgeni çıkabilir! o_O
2025 8. kitabı
Okunma: 15 Nisan 2025 22:16
Yine ikilemde kaldığım bir kitabı bitirip inceleme yazmaya koyuldum. Yazardan okuduğum ilk kitap değildi. Birkaç sene önce Son Namsara kitabını okumuştum ve kitabı ortalama bulduğumu hatırlıyorum. Ne yazık ki bu kitap için mükemmeldi diyemicem çünkü yine yeniden ortalama bir kitap okumuş oldum. Kitabı okumaya başlamadan biri bana “dikkat aşk üçgeni içerir” deseydi kitaba elimi sürmeyi bırakın kapağını bile açmazdım. Beni bilen bilir aşk üçgeni okumaktan kaçınırım. Bu yüzden kitabı birazcık can çekişerek okudum. :'( Gelelim konusuna; bildiğiniz üzere klasikleşmiş, klişeleşmiş bir konusu var. Cadı olan kızımız ve cadı avcısı bir oğlan. İkiside istihbarat edinmek için birbiriyle flört ediyorlar ve 200 sayfa boyunca onların gelgitlerini okuyoruz. Hatta kitabın ta en başında cadı avcılarının tek bir cadıyı tutuklamasıyla geçiyor kitap. Tüm kitap boyunca hiçbir olay olmuyor. Sürekli Gideon'ın acıların çocuğu triplerine girmesi içimi bunaltmadı değil. Yok acımasız bir komutanmış, yok cadıların en korkulu azılı düşmanıymış, bunların hiçbirini göremedik. Çünkü o esnada adam sürekli kendine acıyarak, Rune gibi sosyetik bir kızın onun gibi kaba saba bir erkekle işi olmaz tavırları hiç hoşuma gitmedi. Git işini yap da senin nasıl korkulu bir yüzbaşı olduğunu bir görelim be Gideon. Ah keşke görebilseydik :'( Olmamış bir karakter, benim için vasat ötesiydi. Kitap sürekli Rune ve Gideon ikilisinin etrafında döndü durdu. Biraz olay biraz aksiyon biraz entrika be Kristen Ciccarelli!! Kitabın sonunda tek bir olay oldu, onda da ne Gideon'ın güçlü bir karakter oluşunu ne de Rune'dan güzel bir hamle görebildik. Duygu yoğunluğundan bunaldım. Bir yandan Gideon bir yandan Alex. Bu aşk üçgeni beni bitirdi, kitap ne kadar güzel olsa da işin içine aşk üçgeni girince olmuyor olmuyor işte. Sevemiyorum... Benim aksime aşk üçgenine bayılanlar, sevip de kavuşamayan karakterleri okuyamayı sevenlerin ağızlarına layık bir kitap. :') Dipnot eklemek istiyorum; Indigo Kitap'tan çıkan bu eserin yazım yanlışları acayip gözüme battı, çok fazla vardı bana göre. Bazı cümlelerin anlam bütünlüğü de yoktu bu yüzden. Beni bu durum rahatsız etti açıkçası. Umarım 2.kitapta böyle bir durumla karşılaşmayız. Kitapla kalın.
Kalpsiz AvcıKristen Ciccarelli · İndigo Kitap · 2024411 okunma