Sema

@Semmap
2025 85. kitabı
Ilk kitapta kıyaslarsak çok sevemediğimi söyleyebilirim Bence daha sıkıcıydı ve saçma gelen mantıksız gelen çok daha fazla yönü vardı. başlarda daha güzel heyecanlı giderken Daha sonrasında saçmaladı Bence Özellikle bazı kısımları ef yeter artık yani birbirini çok fazla tekrardı çok fazla aynı şeyin üzerinde durdu. resmen gözümüze sokmaya çalıştı bazı şeyleri yazar ve yani gözümüzü çıkardın artık ablacığım tamam yeter artık diye İsyan ettim bazı kısımlar oldu. gerek yoktu Bence bu kadar uzatmasına bu kısımları. uzattığı kısımlara Gelecek olursak da kızın psikolojik sorunları…gitsin tedavi olsun o zaman yani Okey Güven problemi var vesaire vesaire Ama gerçekten gerekli miydi bu kadar uzatmak yani çok gereksiz gibi geldi bana. bunun dışında konuya Gelecek olursak ilk kitaptaki Ares'in erkek kardeşi luka'yı anlatıyor kitap. luka'nın yanında çalışan yardımcısı Valentina ve 8 yıldır birlikte çalışıyorlar. 8 yıl bittikten sonra bir aydınlanma geliyor ve Luka Valentinaya Aşık olduğuna karar veriyor katakulle ile falan evleniyorlar sonrasında birdenbire Valentine de aşık olduğunu söylüyor ama o kadar saçma bir yerde söylüyor ki mesela böyle çok Alakasız bir anda birdenbire Aaa ben de Evet seni seviyorum falan. o zaman niye uzattın çocuğu niye daralttın??! neyse sonra tabii kızın git gelleri söz konusu, evliliklerinde de sürekli bir güvensizlik durumu var. arada bir oğlan da işte Benim de güvensizliklerim var diyecekken kız zeytinyağı gibi su üzerine çıkıyor. başlarda çok sevdim güçlü bir karakterken o kadar böyle saçma şeyler yazmış ki kız için kızdan böyle birazcık İrite oldum. Neyse kitap öyle bir ilerledi ki aslında bütün her şey Anneannenin oyunu çıktı. Yani evet zenginsiniz abi ama bu kadar da değil. hani herkesi piyon gibi yönetemezsin anneanne kendine gel bir ayağın çukurda hala daha milletin peşinde koşturuyorsun. Aslında kitabı sevdim ama çok da ayılıp Bayılmadım ilk kitabı daha çok sevmiştim. Luca çok düşünceli (birkaçhareketidışında) inanılmaz harika greenflag bir bey bu arada. Bence daha eğlenceli olabilirdi gereksiz kısımları atsa kitaptan ama bu da okunur, zaman kaybı değil.
The Temporary WifeCatharina Maura · Ichara Publishing · 2023422 okunma