Selam kitapseverleeer.
Bugün size polisiye ve aşkla harmanlanmış ama işin içine ihanet ve entrikalarında girdiği Serap Tiryaki ‘nin yazdığı dönemsel bir kurgu ile geldim.. Okurken aşkı doruklarında yaşayacağınız, yeri gelip imkansızlığın aşkı ne derecede etkileyebileceğini o sırada başrollerin çevresinde olan biten olaylar onları nasıl etkileyecek sonrasında nasıl son bulacak diye düşünüp kafa yoracağınız bir eser.
Gelelim konusuna..
1966 yılllarında geçen bu kurgu aslında Başkomiser Ali Yağızalp ve Sofia Ataman arasında geçiyor gibi görünse de yazar o kadar iyi bir kurgu çıkarmış ki yan karakterlerin hepsi olaya dahil. Ali bir cinayet üzerinde araştırma yaparken hipodroma gidiyor ve o kadar kalabalığın arasında Sofia’ya ilk görüşte aşık oluyor ve tabiki cinayet araştırması üzerinde olduğu için bir anda gözünden kaybediyor. Bunun için üzülse de zamanın ve olayların onlar için güzel planları var.
Cinayet araştırmaları sürerken sizce hayat onları biraraya getirebilir mi?
Merak ettiyseniz sizi şöyle alalım.
okuyanterazi
Camlı TerasSerap Tiryaki · Mavi Nefes Yayınları · 202472 okunma
Değerli kitap dostum onore oldum 🙏📔✍️✒️çok teşekkür ediyorum. Harika yorumunuz için minnettarım 💘🪻🪷🥰 övgülerinize lâyık olmaya çalışacağım Camlı Teras devam romanı da çok yakında sizlerle birlikte olacak inşallah