Selam kitapseverler
#çiçekkızlar önerisi ile tanıştığım ve tamamlanmasını sabırla beklediğim o muhteşem seri ile geldim
Gökçen(6)ve Murathan(9) babaları asker çocuklar. Birbirine bağlı güzel yaşamları, dost olan babalarının aynı yerde şehit olmaları ile farklı şehirlere savrulur. Gökçen Kepçük gelsin diye beklerken, Murathan Pamuk'u bulma yolunda ilerlemek ister. Ama hayat aralarına 20 yıl sokar.
Yıllar sonra yine Hakkâri'de kader onları bir araya getirir. Çocukken kurdukları hayallerindeki gibi, Gökçen Doktor, Murathan Asker olmuştu.
Şehre gelir gelmez vukuatları tam gaz devam eden Gökçen'in karşısına en karizmasından Murahtan çıkar. Yıllar geçse de Murathan'ın takıntılı titizliği ve Gökçen'in dağınıklığı bakidir. Çiftimiz kalplerinde yaşananları geçmişe yorsa da onlar artık iki yetişkindir.
Murathan geçmişte bıraktığı pasaklı Pamuk'u karşısında bu denli kadınsı güzellikte bulmayı beklemiyordu.
Tabi birde bela çeker mıknatıs halleri tam gaz devam etmesini de
Barut timi her bir üyesi ile aşırı matrak bir ekip. Süleyman'ın 3 senedir karşılık bulamayan Aybüke sevdası, Zülfikar'ın zevzek halleri, Hasan'nın haylaz oğlu Mete.
Alican,Emek,Timur,Barbaros. Tim tam anlamıyla matrak
Murathana olan duygularından kaçan Gökçen, tekrar bir bağlanma ve bırakılma korkusu ile kaçsa da kalp eşini seçiyor her zaman. Murathan ise peşini bırakmak istemez. Olaylar bizi nereye götürecek merakı ile ben ikinci kitaba gidiyorum.
Mutlaka Barut timi ile tanışmanızı isterim