Okuyun okutturun. Tek oturuşta okunacak mükemmel bir kitap
2025 13. kitabı
Mükemmel Bir önceki kitabımı bitirdim ve öylesine başlayayım diye elime aldım. Sonra kitabın playlistini açtım ve okumaya başladım. Sonra kendimi 84. Sayfada buldum sonra 160 260 ve bir bakmışım kitap bitmiş. Bayadır böyle kitap okumamıştım. Okurkenki ortamı birebir aklımda canlandırdım. Kitabın ortasında yapma dediğim oldu. Ama o yapmalar daha çok kitaba bağladı. Sonra ortasına geldim. Bir dakika ne oluyor. Üçüncü kısımda ise dediğim şuydu oha ben ne okuyorum. Bundan sonrası spoilerlı Kitabın ilk bölümünün sonunda dedimki millie boş ver ninayı geç bu servetin başına. Sonra millie kitlendi ve ninanın kısmı başladı. Dedimki nina nasıl bu hale geldin. Pislik adamın yaptıklarını okuduk. Küfürler yağdırdım. Sonra Enzo geldi. Ninanın kurtarıcısı. Kaçmasını okumak bunu planlaması yerine birini geçirmesi. Mükemmeldi. İşin en güzel tarafı millie nin toz yutmamasıydı. O adama eziyet çektirirken okumak çok çok mükemmeldi. Ninanın yaklanmaması ve millie yi başka birine tavsiye etmesi 2. Kitap için sabırsızlanıyorum #k:378538frei Freida McFadden
HizmetçiFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 202311,5bin okunma