Matruşka maskeler
2025 38. kitabı
" Herkesin hayatta tercih hakkı vardır ve herkes kendi tercihlerinin bedellerini ödemekle yükümlüdür." Selam canlar Bugün sizlere @isevdenurr yazarın kalemi ile tanışma kitabım olan #matruşka kitabı ile geldim... Kitap serinin ilki ve 654 sayfa,ilk başta gözüm korkmadı desem yalan olur. Ama daha ilk sayfalardan içine çekip kısa sürede kendini okutmayı başarıyor. Buda demek oluyor ki yazarın kaleminin akıcılığı yazım dili harika. Kitapta birazcık argo kelimeler var onuda baştan belirteyim. Ala Lara Akkor annesi tarafından hep dışlanmış, ve hiç sevilmemiş ikiz kardeşlerden biri. O kadar sevilmemiş ki isminin anlamı bile Şeytan demekmiş. Ahu ise onun tam aksine annesi tarafından deli gibi sevilen bunu yaparken de Ala' nın gözüne sokulan bir diğer ikizimiz. Sevilmeme nedeni ise annesinin yıllar önce yaşadığı bir olay tabi bunu yazmayacağım ki spoi vermek istemem. Annesinin intikamını ve yıllarca yaşadığı sevgisizliğin hesabını sormak için ajan olarak Rus mafyasının içine atar kendini. Yazılımcı olan Lara intikam için çıktığı bu yolda onu oldukça zor şeyler bekler. Her şeye hazırlıklı giden Lara peki ya aşka hazırlıklı mıdır ? Tek isteği yarası olan annesinden biraz ilgi ve şefkat görmekti Ala Lara'nın bunlar için göze alamayacağı şey yoktur. Yeter ki annesi onu görsün, sevsin ve bir kez olsun saçını okşasın annesi tarafından sevilmeyen bir kız çocuğu bu sevgiye muhtaçken neler yapmaz ki... Ala’ya çok üzüldüm geçmişe gittiği kısımlar beni inanılmaz etkiledi. Ala Lara Akkor bu işi kabul ederken hayatının eskisi gibi olmayacağını nerden bilebilirdiki... Milan Balandin... Fizikçi, deli dehşet bir zekaya sahip, kontrol manyağı, yakışıklı ve Lara' nın patronu... Ajan olarak gizli görev verilir Balandin'lerin yanında yazılımcı olarak çalışmaya başlayan Lara'nın görevi yaptıkları işler hakkında bilgi toplamak , açık yakalamaktır. Kısa sürede onların güvenini kazanır ve onu aralarına kabul ederler. Milan başta temkinli davransa da aşk ahhh aşk yavaş, yavaş onuda etkisi altına alır. Milan Balandin ile aralarındaki çekim ise işleri oldukça zorlaştıracaktır. Ben ara vermeden ikinci kitaba başlayacağım kısa sürede ikinci kitabın yorumu ilede geleceğim beklemede kalın.
1000k
Matruşka: MaskelerSevde Nur · Parola Yayınları · 202473 okunma