Yazarın Küçük Yabancı kitabına 1 puan verdikten sonra hu kitaptan hiçbir beklentim yoktu. Büyük bir ön yargıyla başladım ve elimden bırakamadım... Hiçbir güç beni iki kitabı da aynı kişi yazdığına ikna edemez jdjd Kade her yönden ilki olan sevgilisi tarafından aldatıldığını düşünüyor ve onu dinlemeden terk ediyor. Kızımız için de olay çok can alıcı. Ama durumu babasına anlattığında ona inanmıyor ve aynı şeyi sevgilisi de yapınca paramparça oluyor. İki yıl boyunca ayrı kalıyorlar ve Kade şehre geri döndüğünde kadına takıntılığının azalmadığını fark ediyor. Ve kitap boyunca birbirlerinr nefret ve çekimlerini okuyoruz. Yeter artık dedirtecek kadar. Yüzleşin ve kavuşun artık diye ağlıcaktım dkdk Kitap boyunca yüzleşme için diken üstündeydim ama bu kitapta öyle bir şey olmadı. İkinci kitap bizi mahvedicek anlaşılan. İki karakterimiz de cinsel istismar ile mücadele ediyor. Hatta Kade zorla birilerinin suikastçısı haline geliyor. Bir yerden sonra suçlu adamları öldürmek onun da hoşuna gitmeye başlıyor. Stacey ise üvey kardeş tarafından başı dertte yıllarca. Onun şiddet ve tacizleriyle uğraşıyor. Hatta bu yüzden sevdiği adam ondan nefret ediyor ama gerçekleri de anlatamıyor. Hâlâ üvey kardeşinin düzeleceği konusunda ümitli deliricem. Ve Kade'in deli babası Tobias... Onun kitabını merak ediyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum.. Bir tane yorum gördüm ve kitabı bitirince daha çok hak verdim. "Bu kitaptaki tek aklı başında kişi Kade'in babası. Dikkatinizi çekerim, o da lanet bir akıl hastanesinde." Bu yoruma çok güldüm jdjd Bu seri bitince Tobias okumayı bir düşüneceğim.