2025 11. kitabı
Okunma: 18 Nisan 2025 21:37
Kitaba beklentisiz başladım ve beğendim ama büyük bir beklentiye başlasaydım beklentilerimi biraz yetersiz bırakırdı. Yani kimin ihanet edeceğini kimin bize oyunlar oynadığını falan hepsini doğru tahmin ettim. Büyük ihtimalle yazar fazla belli ettiği için doğru tahmin ettim çünkü adeta karaktersiz karakterler biz seni kandıracağız diye bağırıyorlardı. Bir Oak olayına şaşırdım onun dışında öyle dumura uğradığım sahneler yoktu. Birde ölen ölene yeminlen. Sanki böcek öldürüyorlar jdjdjdj. Yani bu karakter bu kadar kolay mı öldürüldü falan dedim. Olayların akışını beğendim. Jude karakterini beğendim. Tamam fazla güç delisi hatta fazla başına buyruk hatta ve hatta birazda bencil ama ne bilim ya ben sevdim. Diğer karakterlere kendini ezdirmek istemeyişi, asiliği, yıkılmak ne bilmeyişini sevdim. Jude'un ikiz kardeşi Taryn'dan ve pis çomar Locke 'dan nefret ettim. Çok itici, yüzsüz ve kalleşler. Zaten Locke'un adını ilk duyduğumda bile bir bokluk olacağını sezmiştim. Taryn ve Locke tam birbirlerini bulmuşlar. Vallahi Jude Locke'tan kurtulduğu için göbek atsa yeridir. Onun dışında Cardan'ı ne sevdim ne sevmedim. Ona karşı nötrüm. Umuyorum ki ikinci kitap daha güzel ve beklenmedik olur.
Zalim PrensHolly Black · Dex Kitap · 20182,343 okunma