2025 19. kitabı
Lübnan asıllı yazar #HalilCibran'nın kaleminden #Haberci eserini #okudumbitti Yirmibeş tane kısa öykülerden oluşan bir eser. Her öykü bir ders niteliğinde okuyucuya aktarılmış. Ben de bu öykülerden bir tanesini, en kısa olanı sizinle paylaşmak isterim. ZENGINLIK Yolculuklarından birinde bir adada, habire T toprak yiyip kana kana deniz suyu içen, insan başlı ve demir doymaklı bir canavar görmüş, uzunca bir süre onu seyretmiştim. Sonra, "Yanına yaklaşıp sen hiç doymaz mısın ? " diye sormuştum. "Karnın hiç doymaz mı ? Susuzluğun hiç geçmez mi?" "Evet karnım tok,"diye yanıtlamıştı. "Hatta yiyip içmekten yoruldum ama yarın yiyecek toprak ve içecek, deniz suyu olmamasından korkuyorum." Sayfa 25 Yazarımızın kalemi daim olsun. #KitapAşktır #kitapalıntıları #kitapokumakgüzeldir #okuyorum #roman #Kitap #Edebiyat #kitaptavsiyesi #kitapönerisi #kitapkurdu #kitapkokusu #kitapsever #kitapalıntıları #kitapokumakgüzeldir #bookstagram #books #bookphotography #booknerd #Toplum #Nasihat #Öğüt #ÖzlüSözler #ÖźlüHikayeler #Yazar #Şair @martiyayinlari @martyayngurubu
HaberciHalil Cibran · Martı Yayınları · 20213,124 okunma