2025 21. kitabı
"Fakir bir mahallede yaşayan ve en iyi yeteneği yumruklarını savurmak olan fakir bir çocuk. Cebinde yirmi doları olduğu için şanslı olan ve sana asla dünyayı veremeyeceğini bilen bir adam." "Dünyaya hiç ihtiyacım olmadı." "Yine de sana vermek istedim." “Özür dilerim.” Foster zorlukla yutkundu. “Çok özür dilerim.” “Bu yeterli değil, diye fısıldadım. “Özür dilemen yeterli değil.” Edens Serisinin 3. kitabı. Edens kardeşlerden Talia'nın hikayesini anlatıyor. Edens serisini gerçekten çok sevdim. Ama bu kitabı maalesef beğenemedim. Foster'ı hiç sevemedim. Pişmanlığı maalesef bana geçmedi. Ve kendisi suçluyken sürekli Talia'ya sinirlenmesi beni inanılmaz gıcık etti. Talia'nın daha gerçeği öğrenmeden hemen kendini Foster'a itmesi hoşuma gitmedi. Özellikle Foster'in eski eşi Vivienne den nefret ettim. Normalde ikinci şansları severim ama bu kitabı sevemedim. Talia ve Foster 7 yıl önce sevgililerdi. Ancak Foster bir gün Talia'ya onun en yakın arkadaşına aşık olduğunu, onunla evleneceğini söylüyor ve ayrılıyorlar. 7 yıl sonra Foster eşiyle boşanıyor ve Talia kendini affettirmek ve gerekleri anlatmak için kasabaya geri dönüyor.
Garnet OvasıDevney Perry · Ren Kitap · 2024781 okunma