2025 42. kitabı
Okunma: 20 Nisan 2025 10:49
Kştabın tropeleri beni zaten en başından kendisine çekmişti. Ve bence o karakterlerin arasındaki zıtlık anlaşılıyordu. Eden, para sıkıntıları yüzünden bir barda çalışmaya başlıyor ve patronu Trent en başından beri onun buraya ait olmadığını söylüyor. İkisi de birbirinden etkileniyor ancak Eden’ın oğlunun öğretmeni olduğunu öğrenene kadar. Birbirilerine karşı koymaya çalışıyorlar ama en sonunda birlikte oluyorlar. Araya motor çeteleri, geçmiş sahneleri giriyor. Eden, hem çocukluk aşkı hem de kocası olan adamı kaybettikten sonra kimseyi bir daha sevmeyeceğini düşünen bir kadın. Aaron’a yani eski eşine olan duyguları daha masumdu ve zaten Trent’e de bunu söylüyor. Yine de ben üzüldüm, eski eşinin ölmesine. Trent, çok kötü ihanete uğruyor. Yani ona çok üzüldüm. Aynı anda başına bir sürü şey geliyor ve bunların sonucunda elinde sadece oğlu kalıyor. Eden ile olacağını başta düşünmüyor çünkü kendisi canavar olarak görüyor. Trent’in kendini suçlu hissetmesi çok üzücüydü. Çünkü gerçekten yaşadığı şey baya kötüydü. Trent’in oğlu yaa o kadar tatlı bir çocuk ki… sürekli babasını övüyor, kendini sevdirmeye çalışıyor. Bir tane sahnede Eden’a annem olur musunuz? dedi ve ben orada koptum çok tatlı bir çocuktu. Trent ve Eden’ın arasındaki şeyler biraz erken oldu bana göre. Bi tık biraz daha karşı koymaya çalışabilirlerdi spsmpsmsls. Aralarındaki ilişki böyle tamamen zıtlık üzerine. Yani bu konu sürekli geçiyor ve sürekli ikisi de bu yüzden imkansız olduklarını düşünüyor. Yine de o aralarındaki şey hoşuma gitti. Böyle okurken daha duygusal hissettiriyorlar. Kitabın sonu çok bombastikti. Yani yazar olayları nasıl bağlamış hiçbir fikrim yok ama şok oldum. Asla beklemiyordum spsmspdmld. Ne tepki vereceğimi de bilmiyorum. Olayı hala aşamadım. Onun dışında evlenme teklifi sahnesi kitapta favorim sahnelerimden ikinci kitabı merakla bekliyorum.
Bana Bir Neden VerA. L. Jackson · Pukka Yayınları · 2025279 okunma