kitap dostlarım...Sizlere yine içinizi ısıtacak güzel bir mahalle kurgusu olan #akasyasokağı ile geldimmm. Canım yazarım payelll sayesinde özlemini çektiğimiz o eski mahalle sıcaklığına,samimiyete,birlik beraberliğin hasretini gidermiş olduk.
Ali Ve Gülru'nun yolları Kuzguncuk sokağında kesişiyor.
Gülru;doğduğu gün annesiz kalmış babasıyla başbaşa kalmış yaralı ve yetim kalan güzeller güzeli bir doktorumuzdur.Sevdiği adam tarafından aldatılmış,erkeklere karşı olan güvenini artık kaybetmiş,yaşadığı hayal kırıklığı, gönül yarası onu yeni bir başlangıç yapabilmesi için Kuzguncuğun Akasya sokağına kadar götürür.
Ali Asım;Dedesinden, babasına ve babasından kendisine geçen oto tamirhanesinin başına geçer.Mahallenin yakışıklı,efendi,ağır başlı herkes tarafından sevilen taktir edilen delikanlısıAli Asım daha önce yaşadığı hayalkırıklığı nedeniyle hem insanlara olan güvenini kaybetmiş hemde kalbini aşka kapatmıştır.Ta ki tamirhanenin üst katında bulunan evine talip olan Gülru'yu görene kadar.
İkisi de aşktan yorgun hayatlarında birilerini istemiyorlardı peki şimdi ne olacak?Bu iki yaralı kalp birbirlerine şifa mı olacaklar yoksa yeni yaralar mı açacaklar?Gelin bu soruların cevabını bulmak için Kuzguncuk mahallesi Akasya sokağına misafir olup birlikte öğrenelim.
@payelll_
PAROLA YAYINLARI