·420 syf.····Okunma: 03 Nisan 2025 23:09 2025 in ilk 6 yıldızlı kitabı bu oldu benim için. sık sık çok kelime kullanmayan, bebeği gibi seven, herkese hır sevdiğine mır erkekleri sevdiğimi söylüyorum bu tür kitaplarda. tristan kesinlikle onlardan biri.
ilk kitabın bittiği yerden hemen devam eden kitapta, ikili hala kodların ve gizemli adamların peşinden giderken aralarındaki çekime karşı koymak git gide zorlaşır. kayıp çocuklar, luna'yı arayan tristan'ın çaresizliği, dante ve tristan'ın kardeşliği, amara'nın ve morana'nın birbirine destek olması çok güzeldi. kitaptaki hiçbir karakter çiçek bahçelerinden kopup gelmiş gibi değil. her birinin ayrı acılarla dolu geçmişi ve hala taşları ayıklamak zorunda oldukları gelecekleri var. buna rağmen hiç bilmedikleri, yabancısı oldukları duygulara korkusuzca da atlayabiliyorlar.
kitabın sonundaki şüphesiz en çarpıcı sahne "babaların" yüzleştiği sahneydi. hiç yalan söyleyemeyeceğim, o kısmın sonunun öyle bitmesine hiç üzülmedim, öyle olması gerekiyordu ve oldu. bekletilmeden okunması gereken bir seri.
keyifli okumalar