Persona/Aydınlık
2025 2. kitabı
Okunma: 05 Nisan 2025 01:41
Hepinize merhaba sizlere Persona serisinin 2.kitabı olan Aydınlık’ın yorumuyla geldim. ilk kitaba göre daha az olay ağırlıklıydı.Olaydan ziyade çift daha çok ön plana çıkarılmıştı.Feray ve Hektor ikilisinin birbirlerine olan duygularını daha sonra bu duyguların daha da derinleşerek aşka dönüşmesini okumak çok keyifliydi.Karakterlerimizin geçmişlerini ve geçmişlerinde yaşadıkları olayları hem öğrendik hem de karakterlerin hissettiklerini daha iyi anladık.Feray ve Hektor’un peşindeki ruh hastası’nı bulmaya çalıştıkları süreç hem gizemli hem de aksiyon doluydu.Bunun yanı sıra hikayeye yeni eklenen karakterler ve onların bu sürece olan katkılarını da okurken keyif aldım.Katil’in kim olduğunu az çok tahmin etmiştim ama altında yatan gerçeklerle şok geçirdim.Yani asla beklemiyordum.Kitabın sonunu okurken de “Şu an ne yaşıyoruz ya?”oldum.Gerçekten şaşırtıcı ve devamını merak ettirici bir sondu.Genel olarak kitabı okurken çok sevdim.Gerçekten okuması benim için çok keyifliydi.Sizlere de önerimdir:)
Persona 2: AydınlıkAsena Nişikli · Pukka Yayınları · 2025174 okunma