·396 syf.····Okunma: 20 Nisan 2025 19:42 Seri ilerledikçe duygusal bağım da güçleniyor bunlara karşı sanırım. Luxenleri ve Arumları benimsedim, süper güçleri bana havalı gelmeye başladı falan ne oluyor???:D Çok güzel ilerliyor! Böyle genç kurgulara bayılıyorum mis gibi akıyorrr! Ve bir de seriye ara vermediğim için tekrardan bu böyle olduğu için şu da şöyleydi gibi gereksiz detayları baştan okumadığım için mutluyum. yazar öyle gizemler, ters köşeler, ikilemde bırakmalar yaptı ki artık ne uzaylılar ne güçleri bana imkansız gelmeye başladı:D Yine nasıl yaptı bilmiyorum evrenin bir parçası gibi hissettirdi. Seriye devam etmek şart artık. VE abartmamız gereken bir Daemon'ın değişimi ve karakter gelişimi var ki BA-YIL-DIMMM!!! Bu çocuk tatlı bir âşık oldu çıktı çünkü! Ama bu bir sırmış koruması gereken itibarı varmış:))
Luxenler hakkında yeni bilgiler öğrendik bu kitapta. Daemon ve Katy arasındaki bağ olayını çok sevidim. Mutasyon uğramış bir melez mi? Bayıldım bu kurguya! Katy'in kitaplara tutkusu en sevdiğim özelliklerinden. Bunu çok vurgulamıştı yazar ve tabii kitap kurdu yanım onu kendine çok yakın hissetti. Lafını eksik etmemesini de çok seviyorum ama bir noktada ergenliği tutuyor...17 yaşında olduğu için anlayışlı olmalıyım belki ama o yaşlarda bile boşvermişliğe çok uzak olduğum için empati kuramıyorum galiba. Öyle çok sinirimi bozdu diyemem tabii ve Daemon'a neden bir türlü inanmadığını anlayabiliyorum. Sadece inadına aksini yapması ve sürekli inkar etmesi çocuksu geldi. Daemon fazla süründü sanki, hemde... yok yok spoiler olmasın. Bir sonraki kitapta 5 yıldız vermeyi umuyorum. Yanıltmayın beni<3