Puan vermedi·168 syf.··Beğendi
· "Bıraksa da gidemeyeceğin ama nereye gittiğini de bilmediğin bir yolculuk. Yine de çıkıyorsun aşk olunca . Girilmez yazan o tabelayı geçmiş oluyorsun çoktan. "
Merhabalar ️
Bugün size İstanbul dan Paris' e uzanan bir aşk hikayesiyle geldimm. Azra ve Lucas ' ın hikayesi .
Azra yirmi sekiz yaşında, moda evinde çalışan başarılı bir stilist. Aynı moda evinde çalışan Defne ise onun tek dostu . Azra ve Defne birbirinden tamamen farklı karakter Defne ne kadar deli doluysa Azra o kadar sakin . Defne' nin ısrarı üzerine hava alanında unutulan bavulların açık arttırmayla satıldığı bir yere giderler . Azra orada ki pek çok insanın aksine eski püskü küçük bir bavul satın alır. Bavulu açınca içinde eski bir keman ve bir mektupla karşılaşır. Bavulda Paris de ki bir adres yazılıdır.
Çalıştıkları şirketin isteği üzerine Paris' e gitmesi gereken Azra başta oldukça isteksiz olsa da bavulda bulduklarını yazılı adrese gidip sahibine vermek ister. Bavulu da yanına alarak Paris Yolculuğuna çıkar.
Bulduğu adrese gider. Lucas ' la tanışır. Bavulun Lucas' ın hiç hatırlamak istemediği babasının olduğunu öğrenir. Lucas geçmişi hatırlamak istemediğini ve mektubu da asla okumayacağını söyler.
Geçmişten yaraları olan bu ikili birbirlerine ilaç gibi gelir. Berabe zaman geçirdikçe , birbirlerini tanıdıkça aralarında bir aşk filizlenir. Ama unuttukları bir şey var ki Defne Paris' e işi için gelmişti ve bir kaç gün sonra geri dönmesi gerekecekti.
~Peki bu ilişki nasıl devam edecek ?
~ Lucas mektubu okuyup geçmişiyle yüzleşebilecek mi ?
Ben yazarın kalemini çok sevdim. Altını çizdiğim o kadar çok satır oldu ki . Çok akıcı ve keyifli bir okuma oldu benim için. Film olsa izlerim diyebileceğim bir hikaye. Kitabın çok yakında devamı gelecek diye duydum merakla beklemedeyim