Astalavista Osman!
2025 18. kitabı
Okunma: 23 Nisan 2025 14:26
Bu inceleme bir zamanlar hayatımda olan ya da olduğunu düşündüğüm osman için! Var ile yok arası iyi ve kötü arası yere göğe sığdıramazken artık hiçbir yerde konumlandıramadığım osman! Teşekkür ederim daha iyi bir ders alamazdım bu kadar yıkıntıya kırıp dökmeye değer miydi bilmiyorum ama olan oldu artık. Hiçbir şeye üzülmüyorum hiçbir şeyi özlemiyorum Sadece kafamda soru işaretleriyle yaşamayı sevmiyorum cevaplar artık önemli olmasa bile. Neysee Bu inceleme fazla sana. Layığına denk gel yabancılık çekme osman. Düzenleme 1= Kızgın ve kırgın olma hali gidip geliyor bende osman. Kızgınlığım kendime kırgınlığım sana. Sen aslında olduğun gibiydin yeterince kendindin zaten. Benim anlamadığım bunu ben nasıl oldu da göremedim yani o kadar mi kör olmuşum aylardır sorguluyorum bunu. Seni ne büyütmüşüm gözümde offf hatırladıkça başım ağrıyor Osman. Düzenleme 2= Seninle olan derdim ne zaman bitecek. Varlığın ayrı dert yokluğun ayrı dert osman. Hayır yani ne olmasını bekliyorum daha ne olabilir kii ? Kaç ay oldu bitti gitti işte. Ben sandığımla kaldım sen gittin hiç gelmemişsin o ayrı mesele tabi de neyse! En çok neye gülüyorum biliyor musun ? Giderken şey demiştin "Kendin için daha da zorlaştırma" ! Daha acımasız olamazdın Osman. Beter ol ! Düzenleme 3= Sen aslında yoksun Osman. Tamamen bir kurgudan ibaretsin. Düzenleme 4= Dün gece chatgbt ile konuştum birkaç satır yazdım seninle ilgili. Hemen anladı biliyor musun yanlış bir insan olduğunu. Ben anlayamadım o anladı. Düzenleme 5=... Düzenleme 6= Sen, kendime karşı yaptığım en büyük saygısızlıksın. Düzenleme 7(040525)= O nasıl bitirmek.. o nasıl gitmek öyle? Açık kapı bırakmadın giderken şimdi de ne desem hafif kalacak. Bir gün karşılaşsak ne yaparım acaba diye düşünüyorum bazen. Görmezden mi gelirim ya da selam verir miyim bilmiyorum. O kadar kötü bir sondu ki sonraki adımı hesaplayamadın. Düzenleme 8(130825)= Yolun açık olsun Osman Düzenleme9(030226)= Seni sevme halinden nefret ediyorum Osman! Düzenleme10(300526)= Duygularımı inkâr etmiyorum, hiçbir zaman da etmedim. Ama artık yapabileceğim bir şey yok. Gururumun üstünde daha fazla tepinemem, bana karşı bir şeyler hissetmeni sağlayamam. İçinden gelmiyorsa ne yapabilirim ki Osman?
Bu Hikâye Senden Uzun OsmanAylin Balboa · İletişim Yayıncılık · 202213,5bin okunma