Dikkatt spoiler içermektedirr
2025 28. kitabı
Okunma: 24 Nisan 2025 21:18
Bu kitaba uzun zamandır başlamak istiyordum. Sadece 3 kitaplık bir seri olduğu ve belki yazım dili bana hitap etmez, sevmem diye başlamaya cesaret edememiştim. Haa bir de çok fazla övülüyordu qjqnsjdnd malum, çok övülen kitaplar genelde beklentiyi karşılamıyor. Neyse… Daha sonra @Queen_mode_on beni teşvik etti, bunu okuyalım dedi ve iyi ki başlamışızzz!! KİTABA TEK KELİMEYLE BAAYILDIMMM! Konusunu yazmaya üşendim (bu incelemeyi yazdıysam büyük başarı zaten qkqnsjsnz). O yüzden direkt kitapla ilgili hislerimi yazacağım. Her şeyden önce Pipi övebilir miyiz? Kız tam bir zeka küpü! Ama olayları hep yalnız başına çözmeye çalışması... Lütfen Pip, Ravi’yle birlikte çalış! O son sahnede uygulama olmasaydı seni nasıl bulurlardı?! Umarım bunlardan ders alırsın... Ve Andie hakkında yazmazsam içimde kalır. Bir tık başına gelenleri hak etdin gibi düşünüyorum. Sence de öyle değil mi? Becca’ya o olaydan sonra kayıtsız davranman, hatta “senin açından iyi bir şey” tarzı sözler söylemen… Bu cidden çok acımasızcaydı. Her şeye okeyim ama bu... Çok ileri gittin... VE MAX… DAHA DA BETER OLL! SANA SONSUZ NEFRETİM VAR. Okurken gerçekten çok eğlendim. Kitap çok akıcıydı ve kendini okutuyordu. Elimden bırakamadım. Katili aslında tahmin etmiştim sayılır. Bölümler ilerledikçe tahminlerimin doğru olduğunu fark ettim. GELELİM KİTABIN SONUNA (Bundan sonrası kesinlikle spoiler dolu o yüzden şimdiden dikkatt edin) Eliot’tan en başından beri şüpheleniyordum ama aklıma Cara, Naomi geliyordu. Ve “Umarım yapmazsın!” diyordum. Sal’a yaptıkların… Bu kitapta en çok haksızlığa uğrayan kişi varsa o da Sal’dı. Keşke bunları yaşamasaydı Eliot’un Sal’ı nasıl öldürdüğünü okuduğumda içim parçalandı… Becca'nın Max tarafından tecavüze uğradığını tahmin etmiştim ama Andie'yi öldürenin bir nevi o olması... Bunu bi tık beklemiyordum. Bazen düşünüyorum da… Becca ve Andie'nin bu duruma düşmesinin en büyük sebebi babaları Jason olabilir. Onlara bu sonu yazan kişi bence bir nevi oydu. Ve sonundaa shipimi bir arada görmek... Ravi ve Pip çok tatlıydılarrr‍ Ve son olarak Bu sadece ilk kitap ve serinin devamı çok daha heyecanlı olacak gibi hissediyorum. Kesinlikle herkese öneririm sadece polisiye kitapı değil sürükleyici, zekice kurgulanmış ve duygusal yönü de güçlü bir kitapdı bence.
İyi Bir Kızın Cinayet RehberiHolly Jackson · Epsilon Yayınevi · 20223,689 okunma
Bunu senden görüp sonu gelmeyecek okunacaklar listeme ekledim ve gerçekten çok merak ediyorum ama malesef önceliklerim var şuan bekletmek zorundayım... Sanırım ödeştik dmdnslns
Nobody
QJQNSKDDNDJDJİ Nasıl rahatladım anlatamam şimdi ne çektiğimi anlarsınn😭 Yaa okuyacağın günü sabırsızlıkla bekliyorumm bizim dedikodusu yapıkacaklar listesine ekleyelim o zmn bu kitabıda 🙂‍↕️