Kodex Kitap İncelemem
2025 18. kitabı
Okunma: 25 Nisan 2025 14:34
Bu kitabın incelemesine nerden başlasam bilemiyorum ama özellikle gerilim seven herkesin okuması gereken bir kitap. Daha önce de listemdeydi fakat bir türlü alma şansım olmamıştı ve okuyunca NEDEN DAHA ÖNCE ALMADIM? dedim. Kısaca konusundan bahsedersem eğer Başrol kızımız Karaca güzel sanatlar fakültesi 2. Sınıf öğrencisi ve teyzesiyle yaşıyor. Teyzesinin pek haz etmediği arkadaşları var ve Karaca genelde onlar ile konuşuyor. Mezuniyet partisinde ekip olarak yanlışlıkla uyuşturucu alıyorlar ve sonrasında ne yaptıklarını unutuyorlar. Veya unutturuluyor. Tabii bir de Karaca'mızın gizemli takipçisi var. Aram Alevhan. Bir şirket düşünün. Aile gibi. Sizi iyileştiren ve size hayat sunan bir şirket. Aynı zamanda onların psikolojik denekleri olduğunuz bir şirket. Başarısız olanların sıfırlandığı ve sonrasında da genelde ölüm ile sonuçlanan deneyler yapılan bir şirket. Peki ya tanıştığınız gizemli takipçi sizin geçmişinizdeki en büyük rakibiniz ise? Ya siz aslında siz değilseniz? Zamanla eski hayatını hatırlamaya başlayan Karaca. Yavaş da olsa gerçeklerin farkına varmaya başlıyor. Ve geçmişi onu daha da kötüleştiriyor. Deneyin en başarılı sonucu Karaca aynı zamanda başarısız olan bir denek. Geçmişte şirketten kaçmaya çalışan ama küçük kızı bırakıp gidemeyecek olan Karsu. Bir hece sizin hayatınızı değiştirebilir mi? Karaca. Karsu. Gelecek ve geçmiş. Hayatınızda gerçekleşen en iyi şey benliğinizi unutmak olduğunu düşünün. Peki o küçük kız kim? Spoiler vermeden en fazla bu kadar anlatabiliyorum. Kesinlikle okuyunn, okuyanlar benimle fikrini paylaşabilir. Ve okuyacak olanlara bir uyarım var. Kitaptaki hiçbir karaktere güvenmeyin.
KodexR. Gaye Önel · Epsilon Yayınevi · 202593 okunma
Oha tam benlik
Veilleuse
Kesinlikle oku burda çok detaylı anlatmadım spoiler olur diye ama O KADAR İYİ KI