Dehlizin Fedaileri Kaos
O sabah İstanbul'da Kız Kulesi yakınlarında görülen ışıklar hiç de normal değildi. Üstelik birçok kişi bu olayı görmüş ve oldukça da korkmuştu. Dehlizin Efendisi bu durumu çözmeleri için hemen bir ekip oluşturdu ve ekip de titizlikle incelemeye başladı. Ama olaylar bununla kalmadı ve düşen bir uçak, yoldan çıkan bir tren ve bunlar gibi pek çok olay yaşandı.
Ölçülen frekanslarda bulunan şey ise bu olayların olduğu bölgelerdeki frekansların bizim dünyamızdan olmadığı idi. Efendi'ye verilen bir kitapta ise bu olayların Kız Kulesi ile bağlantısı olduğunu ve başlangıç noktasının orası olduğunu anlamışlardı. Başka bir evren gerçekten olabilir miydi? Peki ya boyutlar arası geçiş mümkün müydü?
Serinin üçüncü kitabı ilk iki kitaptan oldukça farklıydı. İki kitaptan alışkın olduğumuz karakterler bu kitapta yoklardı ama sanıyorum dördüncü kitapta hepsi bir araya gelecek. Kitapta tam bir kaos mevcuttu kesinlikle. Adını sonuna kadar hak ediyor gerçekten. Ve kitap öyle bir yerde bitti ki dördüncü kitapta bizi neler bekliyor oldukça merak ediyorum.