#alpbörübüyükduvar @bekirsevik28 'in kaleminden çıkan serinin üçüncü kitabı.
. Çinliler Lobas Obası'na saldırmış büyük bir katliam yapmışlardı.İntikam peşinde koşan Börüler Çin sınırına dayanmıstı.Çin varisi Dafu öncülüğünde börülere saldırmıştı.Basarılı olamasa da esir aldığı börüler olmuştu.Dafu türlü entrikaları ile babasını da kandırmaya çalışıyordu.Dumrul börü tüm uyanıklığı ile arkadaşlarını kurtarmak için plan yapar ve Çin sarayına sızmak için bir yol bulur.Sonrasında neler oluyor? Devamı için mutlaka kitabı okumanızı öneririm.Tulpar 'ın Börü tarafından büyütülmesi,obasından kopuşu ve kavuşma süreci ile başlayan ve Obası'na kavuşması ile devam eden sürec destansı bir şekilde üç seri halinde işlenmiş.Tulpar Oğuz Kağan 'a kendini ispat ederek onun yanında yer almış ve Türk birliklerini bir araya getirmeye çalışan Oğuz Kağan bu konuda başarılı olabilmiş mi? Sayfalar arasında cevabını bulabileceksiniz.
."Tulpar Binbaşı buyurdu.
Saruca Ozan kudurdu.
Börtecine çetin uludu
Büyük Duvar aşıldı.
Börüler düz duvarda yürüdü.
Tepede baturlar görüldü.
Korkak Çinliler dövüldü.
Büyük duvar aşıldı.
Çinli albıza kıyın kesildi.
Barkan Bey'e bürge verildi.
Surlara sancak dikildi.
Büyük duvar aşıldı."
."Gün gelecek bütün Türkler çıldıracak.İşte o vakit Tanrı Türk'ü değin, düşmanlarını korusun."
.@bekirsevik28 kaleminiz daim olsun, harika bir seri okudum sayenizde.Gurur duyduğum, milli duygularımın coştuğu bir okuma oldu.Yüreğinize , kaleminize sağlık.
.#engelsizokurlaokuyoruz okuma grubum ile okudum.
.@bekirsevik28
Semra