2025 1. kitabı
Okunma: 25 Nisan 2025 18:07
Bu kitabı aldım çünkü liste yapıp tik atmayı sevenler bilirler ki sahiplendiğimiz düşüncelerin bir yerde toplu olarak bulunması psikolojimize iyi geliyor.. Zaten benimsediğim bir gerçektir frekanslar ve enerjiler.. Bu kitap sadece tekrar etmemi ve bu sefer "Ya Allah!" Diyerek yerimden kalkıp artık uygulamaya geçmemi sağladı.. Esasen çoğu insan gibi gözlerimi kapatıp yönerge alıp onu gerçekten yaşıyormuş gibi hissetmeyi daha doğrusu hissedebilmeyi şaka sanıyordum.. Psikologum bana biraz yönlendirme verdiğinde de başta cidden komik bulup hissetmediğim için seansın çöp olduğunu ve paranın boşa gittiğini düşünürken vücudumun diğer yarısına geçince artık gerçekten söylediği o şeyleri hissetmeye başlamıştım.. Beyin kandırılmaya müsait bir organdır.. "Bir şeyi kırk kez dersen olur" diye öğretilmişti zaten.. Bu kitap ile neyi nasıl demeniz gerekiyor onu öğreniyorsunuz.. Kitabın sonu başında yer alsaydı daha mantıklı olurdu ama yazara karışmak da benim haddim değil.. Bu kitabı tavsiye ediyorum.. Kitabı bilim kitabı gibi gerçekliği son derece kabul edilen bir kitap olarak okursanız her şey çok güzel olacak..
Rezonans KanunuPierre Franckh · Koridor Yayıncılık · 202526bin okunma