İftiralarınız, varsayımlarınız, zanlarınız sizi bağlar.Burada bir düşünce paylaştıysanız herkes paylaşabilir. Üzerinize alınmayınız. Kabulden bahseden birisine yargılanmayı kabul edin demek ise mantığa aykırıdır. Yargılarımızı ise diğerleri üzerinden değil kendimiz üzerinden yapmalıyız. Sonsuza kadar sürmemeli. Bilimler ve ilimler bunu söylüyor. Kalbim de öyle. Her şeyden önce iftiradan, kalp kırmaktan ve kötü sözden sakınırım bu da Muhammedi bilinç. Her sözünüz size gününüzü tayin eder ancak ben yine de iyi günler dilerim Fikir İşçisi 🫡

Fikir İşçisi

@okuyanmutefekkir
Teşhir Toplumunun BİLGE İNSANI(!) Marilyn Monroe’nun sözünü kendinize kılavuz edinmiş, insanlara pozitif hava satmayı meslek edinmiş olabilirsiniz. Evet yaşam koçluğu ya da kişisel gelişim zırvalığı iyi para kazandırıyor olabilir. Ama insan acelecidir, gaflettedir, siz kabul etmeseniz de insan yargılanmaya muhtaçtır. Hatta insanın kendisini muhasebeye çekmesi tavsiye edilir. Ne demiş İsmet Özel : “Karanlıktan aydınlığa çıkmak için aceleniz yoksa, karanlıklardan menfaatiniz var demektir.”
·1 alıntı·