2025 15. kitabı
Puanım 4,7/5. Connor'ın kitabı olduğunu bilmiyordum öğrenince çok mutlu oldum.Çocukluğundaki akıllı ve güçlü halini okuyunca onu okumak çok istemiştim.Kitap Cadılar Bayramında yardım etmek isteyen Kaptan Amerika'nın yumruk yemesi ve Kırmızı Başlıklı Kızla tanışıp hayatlarında iz bırakmalarıyla başladı. Ve Aaliyah'ın hakkında önemli bir şey öğreniyoruz ve zaman atlaması oluyor.Ondan sonra Aaliyah'a neden bunu yapıyorsun dediğim çok oldu birinin annesini sevebilirsin ama ilişkiye bunun için de devam etmezsin çok abartıydı.Connor'ın fikirlerine,gücüne bayıldım herkesin böyle bir arkadaşı mutlaka olmalı.Ufak mantık hataları yüzünden puan kırdım bunlardan biri de Connor'ın dikkat çekmek istemeyip TikTok hesabında üstsüz videolar çekmesi.Damain'in her şey hakkında nasıl bu kadar bilgi bildiğini merak ediyorum keşke buna değinselerdi sıradaki kitap onun. Connor'ın yaptığı hatanın nedenini anlasam da çok kalp kırıcıydı ondan beklemezdim. Aaliyah hatalı bile olsa Connor'a hatasız gibi davranmamalıydı.Aaliyah'ın patronu tam bir kraliçe Aaliyah'a verdiği tavsiyede sonuna kadar haklı.Kitabın sonunu daha farklı tahmin etmiştim o son da yakışırdı ama böyle olması daha iyi oldu.
Doğu IşıklarıBrittainy C. Cherry · Martı Yayınları · 2025430 okunma