2025 16. kitabı
Okunma: 29 Nisan 2025 23:57
Başlıklar derin, s/özler öz , zihin dolu dolu … kendi k/aleminden aleme hitap eden , kitleyi uyandırma çabasında olan düşünmeye sevk eden ama bunu basit bir dille değil üstü kapalı bir şekilde ifade eden belkide bunu kendi deyimiyle söylenenlerin neye mal olduğunun sorumluluğunda olduğu için öyle yazan bir yazar … cumhuriyet dönemi, millet , devlet, yöneten, yönetilenler, toplum , siyaset, demokrasi, islam,müslüman, laiklik, din, Türkiye , Avrupa …vs. bilindik kelimelerden bahsedip toplumun bu kelimelerden ne kadar haberdar olduğunu yönelimlerinin ve maksatlarının ne olduğunu ve aslında olması gerekenin ne olması gerektiğini,kime göre neyin doğru neyin yanlış olduğu, farkında olunup olunmamasından bahsedip, Belli başlıklar altında okuyucuyu akletmeye sevkediyor, Aslında eseri çok özümseyemedim benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü daha yeni tanıştık :)Ama keskin bir dili olduğu kesin yer yer çok güzel ifadelere yer verilmiş , tekrar tekrar okuduğum yerler üzerine düşündüğüm cümleler çok oldu, Yazar eserde belirttiği üzere kendi akıl deryasının çok dolu olmasından kaynaklı ve kendi kaleminin açıklığa kapalı olmasından anlaşılamayacağını, bunu özellikle ve dikkat çekmek için yapmadığını belirtiyor. Eminim yazarın dilinin keskinliğini bilenler istifade etmişlerdir, İlerde inşallah bir daha okurum eseri ve daha başka eserleri…. Uyuyanları uyandıranların belkide metodu budur. Ve'l-Asr İsmet Özel
Duygu ve Düşünce
Ve'l-Asrİsmet Özel · Tiyo Yayınları · 20131,389 okunma