2025 4. kitabı
Mehmet abi her yaş grubuna hitap eden ve herkesin gönlüne dokunmayı başaran birisidir kelamları hep bir abi nasihatı gibidir. (Ben hep öyle hissederim) “Bu dünyada niye +1’sin” Mehmet Lütfi Arslan’ın vermiş olduğu bu cümle kitabı neden okumamız gerektiğine dair bizlere kapı aralıyor. kitaptaki bir çok konu başlığının tek bir çatı altında toplayacak olursak bu kitap “bir derdi olana” yazılmış diyebilirim. çünkü bir derdimiz var; bir ailemiz varsa onlardan mesulüz, anne isek evlatlarımızdan mesulüz, öğretmensek öğrencilerimizden mesulüz… bir gayemiz amacımız bir derdimiz var tam başucu kitabı sürekli olarak okunup not alınıp hayatımıza uyarlamamız gereken noktalar var. Ben bu kitaptan bir ders konusu bile hazırlayıp öğrencilere bu konuda bir çok aktarımlarda bulundum bu dünyadaki yaşama gayesi ve bulunma sebebin yeteneklerin kendini keşfetme bir nevi kendini tanımaya yönelik bir ders eğitimcilere tavsiye olunur:) son olarak şunu ekleyeyim kitabın anlatımı çok rahat akıcı sürüklenip gidiyorsun kitap kritiği yapılabilir:)
Ben Demeyene Yol AçılmazMehmet Lütfi Arslan · Aşina Kitaplar · 2024215 okunma