İyi değilim. Nereden başlasam bilemiyorum. Konuya bakalım mı önce?
Gecedoğan vampir kralının evlatlık kızı Oraya kana susamış vampirlerin dünyasında av konumunda, kendini onlardan güçlü kılmak ve babasına bağlanmak için bizzat ölüm tanrıçasının düzenlediği yarışmaya katılmak ve kazanmak zorunda.
İlk bölümler gayet güzel başladı dedim ki güzel bir vampir kurgusu geliyor ama kurgunun içine etti yazar sağolsun.
Kitabı okurken yorumlarda ters köşeyi tahmin ettim zaten. Ben şöyle diyeyim bana göre Kan ve Külden'e aşırı benziyor. Nelerin benzediğini söylesem spoiler olur iki kitap için de ama en büyük ters köşeler tamamen bu kitabın aynısı. Kopya demeyeceğim ancak rastlantı gibi de gelmedi. Yani 'özgün' bir içerik olduğunu düşünmüyorum.
Karakterlerden bahsedecek olursam Raihn... hayatımda senden daha çok nefret ettiğim Apollo vardır herhalde. Of bu kadar mantıksız kararlar alan... ağzımı bozmak istemiyorum lütfen geçelim olur mu
Oraya güzeldi ya. Yani ben kotu karakterleri seviyorum efenim. Kızda da çok yüklü bir nefret var, hoşuma gitti. Özellikle keder yerine öfkeyi tercih etmesi, öfkeyi güce çevirmesi falan. Sevdiğim bir karakter oldu. Kötü en büyük 2 kararından biri herifi sevmesi.
Vincent güzel acımasız bir baba profiliydi başlarda sevdim ortada nefret ettim sonda tekrar sevdim.
Smut vardı şöyle söyleyeyim smut okumam atlarım bu kitapta bölüm atladım. Ama başta uyarı var zaten yaşınız küçükse okuyup da sonra sızlamayın. Şiddet unsuru o kadar yoktu yine de.
Diyalogları sevmedim bana çok iyi gelmedi. Sürekli soruya soruyla cevap verme vardı ve çok rahatsız edici oldu benim için. Paragraflar dönüp dolaşıp aynı yere geldi bıktım yani.
Buradan sonra düşüncelerim spoiler içeriyor göz önünde bulundurun okumadan önce.
O RAİHN VAR YA... OF AŞKINIZI MAHVETTİN... YA KIZIN BABASINI ÖLDÜRÜYOR SONRA ONUNLA EVLENİYOR...
Bir de diyor ki sensiz yapamam bla bla bla. Yemezler bir de adamın eşi çocuğu varmış yani. Yaparmissin işte.
(KAN VE KÜLDEN İÇİN SPOILER)
Raihn'in varis olması Casteel'ın varis olması.. kan içme sahneleri... zorla evlilik... kızın yıkılacak toplumda önemli bir rol oynaması...
Bu kadar tesadüf olamaz..
Buraya Kadar okuduğunuz için teşekkür ederim♡
Ece eveet ya bu kızın nefreti nereye gitti dedim kitap boyu herkese her seye nefret kusuyor sonra elalemin insan mı vampir mi belli olmayan herifiyle bir gece geçirince KRALLIGINI ADAMA DEGISIYOR haksızlık