2025 79. kitabı
Okunma: 27 Nisan 2025 01:52
#ilkkitaptaaşk -JENN MCKINLAY “ Seni seçiyorum, Kier. Senden daha önemli hiçbir şey yok benim için. -Ve bende seni seçiyorum, Kızıl. Bu dünyada veya başka bir dünyada, her zaman sen olacaksın.” Biz okurlar için kitaplarda okumayı en sevdiğimiz unsurlardan biri kesinlikle kitap içinde sıkı birer kitapkurduna rastlamak, yani kitaplara dair izler bulmak. Bu hikaye de, kendini kitaplara adamış bir değil tam iki karakter var ve ben buna bayıldım!!!! Hayatının her anını kitaplara adayarak geçirmiş, hayal dünyası geniş ve kütüphaneci olan Emily, kendini bulmak için yaşadığı şehri terk edip küçük bir kasabaya kitapçı dükkanında çalışmaya geliyor. Aslında kendini hep içine kapanık sadece kitapların dünyasında yaşayan biri gibi görse de onun dünyası çok zengindi bana göre. Çocukluğundan beri okuduğu ve hayran olduğu serinin yazarı son on yıldır seriye devam etmiyor. Bunun üzerine Emily yazara bir mektup yazıyor ve ondan iş teklifi alıyor. Soluğu bu İrlanda’nın küçük kasabasında alıyor. Hem hayranı olduğu yazar Siobhan’a asistanlık yapacak aynı zamanda yarı zamanlı olarak bir kitapçıda çalışacak. Fakat öğreniyor ki kitapçı yazarın oğluna ait. Fakat patronu kitapçının sahibi Kieran annesine yazma konusunda Emily’nin destek olmasından pek hoşnut değil. Hatta Emily’nin kasaba da kalmasından pek hoşnut değil. Bunun nedeni ni öğrendiğinde ise Emily ona hak verse de yinede yazarını desteklemekten vazgeçmez. Bu Emily için başlarda kendini bulma yolculuğuydu fakat bunun yanı sıra çok sevdiği yazarın kitabını da tamamlamasında en büyük destekçisi olacak. Patronu günah kadar yakışıklı Kieran ile ise zamanla birbirlerine fazlasıyla bağlanacaklar. Yazar Siobhan’ın hikayesi bitmek üzere fakat Emily için hikaye daha yeni başlıyor gibi görünüyor. Umut dolu, kah hüzünlü kah sizi mutlu edecek sıcacık soft bir hikayeydi. Çok keyif aldım eminin bu türü seviyorsanız sizde bu kitapla ciddi bir bağ kuracaksınız.
İlk Kitapta AşkJenn McKinlay · Ephesus Yayınları · 2025111 okunma