2025 11. kitabı
; 8/10 daha seriye başlamadan arka kapak konularını okuduğumda demiştim ki ben bu saçma sevgililer günü serisinde en çok bu kitabı seveceğim, eğer kalan kitaplardan daha çok seveceğim çıkmazsa ki sanmıyorum bu kitaba bayıldım! mesleği yemek olan adam, hemde tatlı yani pasta, börek, çörek falan, yeşil bayrak. sevimli ve iyimser bir tatlı düşkünü kadın bu da yeşil bayrak. resmen hayallerini kurduğum tanışma ya, ben tam tersi konumdayım aslında pastanede çalışan benim ama olsun her türlüsüne tamamın, benim çalıştığım yerde tanışmak onun pastanesinde tanışmak bunlar çok sevimli şeyler ya. harris’ın daisy’nin sevdiği tüm ürünleri ezberleyip ona bir kutu hazırlamasına falan kalbimi bıraktım. açıkçası diğer kitaplarda yazarların yüzlü sayfalarda yapamadığını bu yazar kırk sayfada yapmış keyfim pek yerinde. yani saçma sapan ilk görüşte hemen şipşak aşk yok. şöyle yok yine ilk görüşte aşık olan biri var ama o da haftalardır bunu karşı tarafa belli etmek için minik adımlar atmış bence çok mantıklı. güzeldi ya, işte çıtır atıştırmalık aşk hikayesi diye buna derim!
Duygu ve Düşünce
Tatlı Bir KazaJasmine Guillory · Olimpos Yayınları · 2024477 okunma