·336 syf.····Okunma: 06 Mayıs 2025 01:15 Okudum bitti çok ince bir çizgide ilerlemiş tatlı bir roman.Bütün süreci yaşayan bir çok arkadaşım oldu ne kadar zor ve harap eden bir süreç olduğunu biliyorum tüp bebek süreci bende çocuk yapmaya karar verdiğimde 6 ay kadar olmamıştı bu kadarcık sürede geciken regl in rengini gördüğün an yaşadığın hayal kırıklığını ıcunda tattım.Allah isteyen herkeze nasip etsin.Kamu spotunu geçip yorumuma geliyorum.
Öncelikle josh ismine sanırım bir sempatim var okuduğum her josh mükemmel oluyor burdada şaşmadı.İnanılmaz anlayışlı sevimli aşık komik herşeydi bayıldım.
Gemma bir noktaya kadar benim için iyiydi sona doğru bütün arkadaşlarını en acıtacak noktadan vurdu söleriyle ben bunu tasvip etmiyorum arkadaşlar ve asla mazur görmüyorum istediğin kadar mutsuz hayal kırıklığı içinde ol yada her neyse birinin sana en zor anında açıldığı paylaştığı zayıflığını sinirlendin diye onu yaralamak için söyleyemezsin bu karakter bozukluğudur ve nefret ediyorum ki kitabı pembe bulutlarla okurken anında soğuttu iyiki sonlara doğru oldu bu olay.
Onun dışında güzel ve eğlenceliydi dili akıcı okunabilir güzel bir maceraydı.