2025 27. kitabı
Okunma: 06 Mayıs 2025 14:01
Yedi Hafta On İki Cinayet Bugün sizlere polisiye önerisi ile geldim . Kitabımız @dorlionyayınları tarafından yayınlanmış . Kitabımıza gelecek olursak : Emekli Başkomiser Rıfat Alagöz , başından geçen gerçek hikayeleri anlatıyor . Katilleri , canileri , kurbanları , maktulleri ve yaşananları ise bir yazar bütün gerçekliğiyle hikayeleştiriyor. Merak unsuru hiçbir zaman bizi bırakmıyor bizde kitabı elimizden bırakamıyoruz . Çok kıymetli bilenen polisiye yazarlarımızı hiçte aratmıyor doğrusu . Kısa sürede okuyup bitirmemin bir sebebi ise her cinayetin farklı bir tarzı olmasıydı . Hepsi uzatılsa bir kitap olacak türden detaylı altı dolu öykülerdi . Ben çok severek okudum . En beğendiğim öykü : Yaman Gazeteci oldu. Katili tahmin etmek çok zordu olay örgüsüne çok şaşırdım . En üzüldüğüm öykü ise : Hayali Piyano oldu . Polisiye bir kitapta üzülmekte farklı bir deneyim yaşattı doğrusu . Tavsiyemdir . Polisiye sevenler bu kitaba bayılacak . Alıntılar : Ömür bir denizdir , demişler . Ne de doğru! İleriye doğru, belirli bir yönde yüzmek zorundasınız . Yoksa karaya çıkmayı hak edemezsiniz . Hayaldi, hayal olarak kaldı. Hiçbir şey bir dakika öncesi kadar uzak değildir.
Yedi Hafta On İki Cinayetİhsan Cihangir · Dorlion Yayınları · 202518 okunma