2025 36. kitabı
Okunma: 06 Mayıs 2025 16:26
Merhaba, bugün sizlere 🅞🅛🅤🅜🅓🅔🅝 🅑🅔🅣🅔🅡 ~ 🅛🅐 🅥🅘🅔 kitabının yorumu ile geldim Polisiye türünün yanında sizi psikolojik olarak da etkileyecek bir okumak ister misiniz? Profesör Dr. Haluk Toköz, dünyaca ünlü tanınan biriydi. İşinde oldukça başarılı ve herkes tarafından seviliyordu. Özellikle karısı tarafından.. Haluk Toköz, epilepsi alanında çalışmaları ile oldukça başarılıydı ve o günde epilepsi alanında bir konferansı vardı. Hayat ile Fransa'da tanışmış, birbirlerini çok sevmişler, birbirlerini anlamaya başlamışlardı. Hayat, bu sırada bir eylem için İstanbul sokaklarındaydı. Haluk ile konuştuklarında başına bir iş gelmesinden oldukça tedirgindi. Tedirginliği ile de haklıydı ki Hayat, o eylem sırasında hiç beklenmedik bir şekilde, polis memuru tarafından acımasızca dövülmüştü. Peki ama neden? Hayat, yoğun bakımda ne kadar dirense de bu dünyanın adaletsizliğine artık gözlerini yummuştu. Polis memuru, durumdan aklanmış, serbest bırakılmıştı. Adaletsizlik, her yönüyle kol geziyordu. Ama Haluk, bu durumu adalete bırakmayacak, kendi adaletini kendi yazacaktı. Çünkü, 🅳🅻🅴🆃🅸🅽 🅻🅼🅳🅸🅶🅸 🆈🅴🆁🅳🅴 🆃🅴🅺 🅺🅽🆄🅽 🅸🅽🆃🅸🅺🅼🅳🅸🆁. Eserimiz her sayfası ile heyecanlı ve sonu ile oldukça şaşırtacak bir kitap kesinlikle.. Okurken sizlerde artık kime güveneceğinizi sorgulayacak, adaleti kendiniz oluşturmanız gerektiğini bir kez daha anlayacaksınız Çağatay Küpçü oldukça akıcı kalemi ile bizlere harika bir eser sunmuş Mutlaka okuyun okutturun diyorum Kitapla ve sevgiyle kalın
Ölümden Beter - La VieÇağatay Küpçü · Destek Yayınları · 2023116 okunma
·1 alıntı·