Aslı Çorbacı Özkan
Selam fantastik sevenler burda mı ?
Severek okuduğum bir kitap oldu zaten fantastik okumayı severim . Anna karakterini çok sevdim . Yaşına rağmen hanım hanımcık ve kitap kurdu araştırmayı seven örnek bir öğrenci kitap bana yılar önce tekrar tekrar izlediğim bir filmi anımsattı okumanızı tavsiye ederim yazarın eline emeğine sağlık @aslicorbacii
Konusu
Anna on dokuz yaşına basmış ,üniversite öğrencisidir.
Ağır başlı ,sakin ve gösterişli şeylerden hoşlanmayan Anna , klasik müzik hayranı ,kitap okumayı seven edebiyata düşkün ve piyano karşı ayrı bir tutkusu var .En yakın arkadaşı lucy .
Annesi Lizzy , babası Matt ve kardeşi Jimmy beraber yaşıyor .
Okul kapısında hiç tanımadığı bir adamla çarpışır gözleri birbirne bakarken sanki başka bir evrene yolculuk yapıyor.
Karşısındaki genç Eden'dir .("Eden Roger Cole.")
Kardeşi Colin ve kuzeni Jane de onunla beraber okula gelmiştir . Gizimli ve sessiz ağır başlı olan bu aile herkesin dikkatini çeker.
Eden ve ailesinin kimsenin bilmesini istemediği sırları vardır . Eden gözleri hep Annan'ın üstündedir.
Anna'nın içinde ona karşı tarifisiz bir duygu vardı Jane ile arkadaş olmaya başladıklarında bu onu Eden'le yakınlaştırır.
Sanki aklına göre değil de kalbine göre hareket ediyordu artık.
Okulda yeni gelen Elena ve Miranda ,Anna uzak dursalarda sanki gözleri hep genç kızın üzerinde idi . Onlarda hoşuna gitmeyen birşey vardı ama çözemedi.
Anna Eden'in olduğu bir partiye katılır.
Bir ara partiden sıkılıp evin içinde dolaşmaya başlar.
Üst katta bir o odanın kapısından sesler gelmeye başlar.
Bir kadın ve bir erkek konuşuyordur sesler yabancı değildir. Anna dehşet içinde kalır ne düşüneceğini bilemez .
Anna sürekli değişik kabus dolu rüyalar görür anlamı çözemez ve kimseye söyleyemez.
Zamanla kendini fantastik bir dünyada kılıçlar kuşanırken kurtarıcı olarak bulacaktır ,ama henüz buna hazır mı ?
Ölümsüzler , Nerseya'ya ait kişiler peşindedir.
Her yüz yılda bir doğan ölümsüz peşine düşerler. Bulduklarında ,21 koment seçim yapacak ve dünyadaki vurulmak istenen krallığın kaderi belirlenecektir.
Hasrem Yayınları @saturnyayinevi @cicekkizlarokuyor @aslicorbacii