Puan vermedi·292 syf.····Okunma: 18 Nisan 2025 11:38 Selam kitapdostlarim..
Uzun yorucu okumalardan sonra çıtır çerezlik bir kitap arıyorsanız bu kitabı size tavsiye edebilirim. Film/dizi izler gibi okuma yapmak keyifli vakit gecrimek için benim en çok başvurduğum yöntem.
Kitabımızda Tilda e Callie adında ikiz kız kardeşler ana karakterlerimiz. Tilda ne kadar dışa dönük,göz kamaştırıcı ve popüler ise Callie bir o kadar silik,adeta Tilda'nin ışığında görünmez olmayı seçmiş. Ve Callie Tilda'ya saplantı derecesinde düşkün. Onun düşkünlük hallerini okumak biraz mide bulandırıcıydi..Tilda'nin hayatına Felix girince Callie'nin şüpheci damarları kabarıyor ve kızkardeşinin hayatının tüm kontrolünün Felix'e geçtiğini ve hatta Tilda'nin Felix'ten şiddet gördüğünü düşünmeye başlıyor. Bu durumda kardeşini kurtarmak için çözüm yolları bulmaya çalışıyor. Tilda ve Felix onu hayatlarından çıkarmaya çalışsalar da Callie asla durmuyor. Ne olursa olsun sonuna kadar gidip kardeşini kurtarmaya kararlı.
Okurken her bir karaketer manyak ya dedim :)) Kitabın adıyla içerigini bagdastiramadim acaba dikkat çekmek için mi bunu secmisler bilemedim.Sonu aşırı şok etkisi olmasa da sürprizli bitti ben başka bir ters köşe bekliyordum o yüzden sevdim. Yazarın ilk kitabiymis sanırım o yüzden ilk kitap için bence gayet iyiydi.Yani güzel vakit geçireyim hemencik okuyayım bitsin bir kitap arıyorsanız tavsiyedir. Aşırı şoklar,aşırı gerilmeler bekliyorsanız bu kitapta onu bulamazsiniz onu da söylemiş olayım :)
Kitapla kalın, kalalım...