Sağlıklı olayım diye sigarayı bırakmaya karar verdim, inşaallah depresyona girip intihar etmem.
2.313 Gösterim
bırakmak istemeniz bile çok önemli. bütün eğitim hayatım boyunca babam sigarayı bıraksın diye sigaranın zararlarını anlatan ödevler alıp durdum ahshsh. ne yaratıcı engeller düsündüm bilseniz. kisi kendisi istemeyince her sey nafile. o yüzden çoook tebriklerrr🥳
7 ay oldu basardım sayılir
Önceki 6 yanıtı göster
dağlardağlar kokmasın diye nane yemekten ineğe döndüm sorma 🌿🐄😄 şaka bir yana bu en büyük sebebim bırakmak için.
1 yanıtı göster
Kolaylık diliyorum.🙏 Zor ama imkansız değil. Ben bi kaç kez deneme sonunda başardım, 10 yıla yakın oldu ama yine de zaman zaman içmemek için zor tutuyorum kendimi. Özellikle de Netflix te dizi ya da film izlediğim de oluyor. İnanlmaz subliminal mesaj veriyor.
Önceki 4 yanıtı göster
•●◉✿gülcan◉●••●◉✿gülcan◉●• 😂😂 bizim onlara dava açmamız lazımken hem de 😄 ilk seninle paylaşıcam başarınca söz, 1 hafta icmezsem başarmış olurum. 😇
1 yanıtı göster
Bu konuda yorum yapamayacağım. Hani derler ya ‘Bekara karı boşamak kolaydır’ diye (Neden karı derler onu da anlamış değilim, koca da diyebilirler) İşte benim yorumum da tıpkı o misal olacak. O yüzden susuyorum :D
Önceki 2 yanıtı göster
SultannnSultannn gündemi gördükçe seninle hem fikir olmamak zor... Şanslısın 🥰💜
1 yanıtı göster
Sigarayı bırakanlara tavsiyem spora başlamaları vücut bir şeylerle meşgul olmalıki zihin sigarayı reddetsin. 😊
Önceki 1 yanıtı göster
Başladım spora iki gündür aksatmadan yapıyorum, istikrarlı davranmak niyetindeyim 😊
Onun beni bırakmasını bekliyorum🙄
O saplantılı bir aşık gibi, öldürene kadar yakamızda 🥲
Sigarayı bırakmak için oyalanacak başka bir şey bul diyorlar. Dudaklarına tiryaki olsam oyalanır mıyım.. (Sigarayı azaltmak bende şairliğin nüksetmesine sebep olmuştur) :d Sonra şey derim, dudak tiryakisiyim:d