2025 69. kitabı
Okunma: 04 Mayıs 2025 23:25
Merhabalar @black_pen_karakalem 'in yazmış olduğu Savana eseri ile karşınızdayım. Yıl 5000... Savana protez kolu olan eski bir asker ve mutant avlıyor ve bu sayede ene puanları topluyor. Bu ene puanlarını biriktirmek istiyor çünkü amacı 7. gezegene gidebilmek. Bir gün bir olay sırasında bir çocuk mahkum ve bir profesör mahkuma denk geliyor ve Savana onları teslim edip etmeme konusunda bir ikilem yaşıyor. Savana onları teslim etmiyor ve çocuğun hayatını kurtarmak için çaba sarf ediyor. Profesörün bir gün çocukla ilgili gerçekleri açıklaması üzerine Savana o çocuğun hayatını kurtarabilmek için mücadelelere başlıyor. Mutant avcılığı, Raggy kardeşler, hükümetin büyük karanlık sırları gibi konular da işin içine girince gerilim, heyecan artıyor. Bakalım Savana uğruna mücadele edeceği bu savaşta başarılı olabilecek mi? Hükümetin karanlık sırları nelerdir? Savana bunları öğrendikten sonra neler yapacak? İstediği 7. gezegene gidebilecek mi? Bilim kurgu, gerilim, aksiyon seviyorsanız bu esere şans verebilirsiniz. Son sayfaya kadar heyecanın dinmediği bir eserdi. Kitap ile ilgili bence tek olumsuz yön şuydu; içerisinde çok fazla yazım yanlışı vardı ve bazen bu akıcılığı bozuyordu bana göre. Onun dışında kurguyu sevdim devamı gelir umarım. Peki siz bu eseri okudunuz mu?
SavanaK. K. Yılmaz · Lora Yayınları · 202411 okunma